«Βαριά φανέλα ο ΠΑΟΚ»

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος σχολίασε και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. «Δε θα έλεγα όχι στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα» είπε μεταξύ άλλων στον «Arena Fm» ο διεθνής μπακ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχετικά με τα Τρίκαλα όπου ξεκίνησε από εκεί: «Ναι εγώ είμαι από Τρίκαλα, ήμουν στην ακαδημία του Γιώργου Ιορδανίδη από 7 ετών και 14,5 πήγα στον Ατρόμητο, είχαμε κάνει κάτι φιλικά και πήγα στον Ατρόμητο».

Σχετικά με την Εθνική όπου έχει περάσει από όλα τα τμήματα: «Αυτό με τιμάει, που δούλεψα σκληρά, από μικρός που ξεκίνησα στον Ατρόμητο είχα πάντα όνειρο να παίξω στην Α’ Εθνική, σίγουρα τα κατάφερα και από εκεί και πέρα δουλεύω σκληρά. Είναι τιμή για μένα να είμαι αρχηγός στον Ατρόμητο».

Σχετικά με τις φιλοδοξίες του: «Σίγουρα, το να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα, να κάνω μεγαλύτερη καριέρα αυτό ήταν το όνειρο μου και δουλεύω σκληρά για να το πετύχω».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και αν έχει το δικαίωμα στο να συμφωνήσει με άλλη ομάδα: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ατρόμητος γιατί είμαι παίκτης της ομάδας, είμαι από μικρός εκεί αγαπώ  την ομάδα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον σύλλογο να δω τι σκέπτεται για μένα, τι έχουν στο μυαλό τους και μετά θα αποφασίσω».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά κι από συλλόγους της Ευρώπης: «Όπως σας είπα και πριν, θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον Ατρόμητο, έχω ακόμα μισό χρόνο συμβόλαιο, έχω τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια τη φανέλα του Ατρόμητου, το πιο δίκαιο και πιο σωστό είναι να μιλήσω πρώτα με την ομάδα μου και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου».

Σχετικά με το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» το χειμώνα και την επαναδραστηριοποίηση του ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει πάρα πολύ κόσμο, έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα, σίγουρα από πέρυσι δείχνει να έχει αλλάξει τελείως προς το καλύτερο και σίγουρα από ότι δείχνει τα  επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει για πρωτάθλημα σίγουρα είναι από τις ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό πάρα πολύ μεγάλες στην Ελλάδα και δεν θα έλεγα όχι».

Για το αν πιστεύει πως έχει την ωριμότητα για το μεγάλο βήμα: «Αν δεν έχεις πίεση άγχος δεν μπορείς να παίξεις μπάλα, είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα αποφύγεις είμαι προετοιμασμένος για αυτό».

Για το αν του έχει αναφέρει τίποτα ο Βαγγέλης Νάστος για τον ΠΑΟΚ: «O Βαγγέλης μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και όταν έρθει πρόταση και είναι ικανοποιητική σίγουρα να πάω, να μην το σκεφτώ καν».

Για το αν σκέφτεται την προοπτική το εξωτερικού: «Είναι μια πρόκληση για μένα το εξωτερικό αλλά για να πας θα πρέπει να έχεις την κατάλληλη ομάδα που θα σου ταιριάζει απόλυτα για να κάνεις το βήμα το παραπάνω αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας στο εξωτερικό».

Για το τι λέει  η καρδιά του για  το μέλλον του: «Όπως είπα και πριν για να πας έξω πρέπει να σε αρέσει η ομάδα και να είναι κατάλληλη για σένα. Προσωπικά να συνεχίσω σε μια μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!