Ότι πούνε Ιβάν-Στέφενς!

Στο Μακεδονία Palace κατέλυσε ο Χούμπ Στέφενς λίγο μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ενημερωθεί από τον Γέρμαν Τσιστιάκοφ (ήταν ο μόνος που γνώριζε το ταξίδι του έμπειρου τεχνικού προς την Θεσσαλονίκη καθώς τόσο ο Ζαγοράκης όσο και ο Βρύζας ενημερώθηκαν εκ των υστέρων) ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έρθει στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση των δυο πλευρών.

Ο Σαββίδης έχει έτοιμη μια συγκεκριμένη πρόταση που σκοπεύει να καταθέσει στον Ολλανδό τεχνικό προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει στη διάθεση του για να καταφέρει να πετύχει συνεργασία με τον πετυχημένο τεχνικό, τα επόμενα χρόνια.

Ο Στέφενς αποδέχθηκε την πρόταση που του απηύθυνε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς να έχει συζητήσει λεπτομέρειες όπως οι όροι του συμβολαίου του και το ποσό που προτίθεται να διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου. Κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση των συζητήσεων υποστηρίζοντας ότι είναι καλός οιωνός το γεγονός ότι ο Ολλανδός προπονητής δέχθηκε να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να συζητήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι ο Σαββίδης να έρθει στην Θεσσαλονίκη μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης με την προοπτική να συναντηθεί το απόγευμα με τον Χούμπ Στέφενς. Αν κριθεί απαραίτητο -αν δηλαδή το ζητήσει ο Ολλανδός τεχνικός- θα  τον συνοδεύσουν το πρωί της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για να επισκεφθεί και να επιθεωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ίσως γίνει κάτι ανάλογο και με την Τούμπα. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος προγραμματισμός.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση γνωριμίας του Χουμπ Στέφενς με τον Ζήση Βρύζα. Αρχικά στη συνάντηση ήταν παρόντες μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Αλκης Μαυροφρύδης στην πορεία όμως εμφανίστηκαν οι Γέρμαν Τσιστιάκοφ, Μαρία Γκοντσάρεβα και Γιώργος Γεωργιάδης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!