«Στέφενς είσαι και γαμώ!»

Η αγάπη των οπαδών της Σάλκε για τον Χουμπ Στέφενς δεν έχει προηγούμενο. Στα μισά της σεζόν που μας πέρασε η διοίκηση αποφάσισε να τον απολύσει όμως ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα του. Στο τελευταίο ματς όλοι οι φίλαθλοι φώναζαν στις κερκίδες υπέρ του και λίγες μέρες μετά, δημιούργησαν ένα τραγούδι-ύμνο για αυτόν. Τι λένε οι στίχοι;

» Χουμπ Στέφενς, Χουμπ Στέφενς, Χουμπ Στέφενς, με εσένα παραλίγο να γίνουμε πρωταθλητές και πήραμε το Ουέφα και το κύπελλο. Νομίζαμε ότι έτσι θα συνεχίσουμε όμως κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε. Χουμπ Στέφενς καλύτερος προπονητής της Σάλκε. Εμείς οι οπαδοί της Σάλκε είμαστε και οπαδοί δικοί σου.

Η ψυχή της Σάλκε χαμογελάει. Mαζί είμαστε η Δύναμη. Προπονητές ήρθαν και έφυγαν όμως κανένας δεν κατάφερε πραγματικά  κανένας δεν κατάλαβε τι είναι αυτό που εμείς οι οπαδοί χρειαζόμαστε, τι ικανοποιεί την ψυχή της Σάλκε.

Ο πιο και… γαμώ προπονητής της Σάλκε. Είσαι κομμάτι των Θρύλων της Σάλκε. Μάχεσαι, δουλεύεις χωρίς τελειωμό, εσύ μας κάνεις τους καλύτερους της χώρας».

[youtube id=»3c0PN0BSvts»]


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!