Συμφωνία Ιβάν-Στέφενς!

Ήθελε έναν προπονητή να του παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας και τον βρήκε στο πρόσωπο του Χουμπ Στέφενς. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν δίστασε να κάνει την υπέρβαση στο θέμα του τεχνικού ηγέτη της ομάδας και από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ολλανδός είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου χρειάστηκε να ανεβάσει την προσφορά του στο 1.3000.000 ευρώ για να πείσει τον Στέφενς και τους εκπροσώπους του να συνεργαστούν στον Δικεφάλο.

Εννοείται ότι το ποσό θα αυξηθεί σημαντικά σε περίπτωση επιτυχιών. Συγκεκριμένα υπάρχουν πολύ μεγάλα μπόνους σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου καθώς επίσης και της επόμενης. Έχουν προβλεφθεί μπόνους για κάθε περίπτωση που φθάνουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι και τις 500.000 ευρώ. Παράλληλα στο συμβόλαιο προβλέπονται οι συνηθισμένες παροχές και τα μπόνους που δίνονται στους προπονητές.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Στέφενς δεν στάθηκε τόσο πολύ στην αποζημίωση του όσο στη δομή και την λειτουργία της ομάδας. Το γεγονός ότι θα του ανατεθεί η ομάδα εν λευκώ ήταν κάτι που έθεσε εξ αρχής ως προϋπόθεση προκειμένου να δεχθεί να συνεργαστεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της συζήτησης έπαιξε η τοποθέτηση του Σαββίδη σύμφωνα με την οποία στο ποδοσφαιρικό τμήμα το απόλυτο αφεντικό θα είναι ο Ολλανδός τεχνικός.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Στέβενς το απόγευμα της Πέμπτης με της εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens. Η συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά αφού πρώτα αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες και υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ ακολούθησε μια τακτική εντατικής αναζήτησης εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις προπονητών και κατέληξε στην ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 60χρονο Ολλανδό τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να του εμπιστευτεί το όραμα της δημιουργίας μίας ομάδας αντάξια των προσδοκιών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Huub Stevens τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας προπονητής της αξίας του Huub Stevens συμφώνησε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες σε πρωταθλήματα υψηλού ανταγωνισμού. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Στον ΠΑΟΚ, όπως είναι αναμενόμενο, ο Huub Stevens, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, ωστόσο θα υπάρξει στενή συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής πυραμίδας.

Η επίσημη παρουσίαση του Huub Stevens θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και ο 60χρονος Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη¨.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!