Συμβόλαιο και Γεωργιάδης

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η σύνταξη των συμβολαίων συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς που συντάσσουν οι νομικοί σύμβουλοι του Δικεφάλου και οι εκπρόσωποι του Ολλανδού τεχνικού. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο περίπλοκο συμβόλαιο καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν θα έχει διάρκεια 2 ετών ή ενός έτους με δικαίωμα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το ανανεώσει αυτόματα για ένα ακόμα χρόνο.

Αυτά είναι θέματα που θα συζητηθούν σήμερα ώστε να διαμορφωθούν ανάλογα τα συμβόλαια που θα δεσμεύουν τις δυο πλευρές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τα συμβόλαια θα συνταχθούν υπό την επίβλεψη των εκπροσώπων του Στέφενς θα του παραδοθούν μεταφρασμένα και εφόσον υπάρξει σχετική έγκριση από το νομικό γραφείο που χειρίζεται τις υποθέσεις του Ολλανδού τεχνικού θα υπογραφούν.

Πρόθεση και των δυο πλευρών είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα στην διάρκεια της μέρας ώστε να υπογράψει ο έμπειρος τεχνικός πριν την αναχώρηση του έτσι ώστε την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση να μην ασχολείται με τέτοια ζητήματα παρά μόνο με τον προγραμματισμό της προετοιμασίας και τον σχεδιασμό της ομάδας.

Οι συνεργάτες και ο Γεωργιάδης

Στη διάρκεια των συζητήσεων τέθηκε θέμα για τους συνεργάτες του Στέφενς που θα κάθονται στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με έναν βοηθό προπονητή και έναν γυμναστή δική του επιλογής που θα αποτελούν την ομάδα του. Στο σημείο αυτό συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη που γνωρίζει Γερμανικά και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και να ξεκινήσει καριέρα βοηθού δίπλα στον Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός αρχικά είναι θετικός για να ενταχθεί ο Γεωργιάδης στο γκρουπ της τεχνικής ηγεσίας ωστόσο αυτό το θέμα θα τεθεί και πάλι προς συζήτηση στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Δεδομένο θεωρείται ότι στην ομάδα θα προστεθεί ένας γυμναστής αποκατάστασης, γυμναστής για τους τερματοφύλακες καθώς επίσης και σκάουτερ που θα παρακολουθεί τους αντιπάλους του Δικεφάλου. Ουσιαστικά η τεχνική ηγεσία θα αποτελείται από έξι ή εφτά στελέχη εκτός από τον Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός έχει ήδη προτείνει ονόματα συνεργατών και θα τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις προκειμένου τα πρόσωπα που ζητά ο Στέφενς να έρθουν στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!