Τα γιούχα και η παραίτηση

Ο Στέφενς είχε στην πολυετή καριέρα του και στιγμές μεγάλης αποτυχίας. Μία από αυτές ήταν το 2009 όταν ήταν στην Αϊντχόφεν. Φέτος απολύθηκε από την Σάλκε μέσα σε έξι μήνες αλλά η ομάδα δεν τα πήγαινε και τόσο άσχημα . Το 2009 όμως η Αϊντχόβεν δεν βλεπόταν. Ο τότε 55χρονος προπονητής αναγκάστηκε μετά τα γιούχα του κόσμου και τις «εσωτερικές» αντιδράσεις των παικτών να παραιτηθεί.

Μία χρονιά πριν, ο Στέφενς είχε αναλάβει το Αμβούργο στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και σε 15 αγωνιστικές το έβγαλε στην Ευρώπη! Αναγκάστηκε όμως να πάει στην Ολλανδία για να είναι δίπλα στην άρρωστη γυναίκα του…

Ο Ολλανδός είχε αναλάβει την Αιντχόφεν με στόχο να την οδηγήσει ξανά στον τίτλο. Ωστόσο η ομάδα που είναι συνηθισμένη στις επιτυχίες με τον Στέφενς στην τεχνική ηγεσία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και είχε πολλές τριβές με τους ποδοσφαιριστές του.

Όλα όμως πήγαν στραβά! Η ομάδα μέχρι που παραιτήθηκε ήταν μόλις στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Επίδοση ντροπή για τον σπουδαίο ολλανδικό σύλλογο.

Οι οπαδοί άσκησαν έντονη κριτική στον Χουμπ Στέφενς. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπρέντα ο Στέβενς δέχτηκε τα μεγαλύτερα γιούχα την πολυετή καριέρα του. Όλο το γήπεδο γέμισε άσπρα μαντήλια που ο κόσμος τα κουνούσε ως μήνυμα κατά του προπονητή. Ένα σινιάλο στον Στέφενς να παραιτηθεί.

Kι όμως κάποτε στο πέταλο φώναζαν ρυθμικά το όνομα του…

[youtube id=»BqhvuvZGlG8″]

Στα εσωτερικά της ομάδας τα προβλήματα ήταν ακόμα μεγαλύτερα. Η πλειοψηφία των παικτών δεν τον ήθελε. Οι παίκτες «έκραζαν’ τον Στέφενς για την αμυντική του τακτική και το γεγονός ότι έπαιζε με μόλις έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος : «Δεν έγινε ποτέ το κλικ ανάμεσα σε εμάς και τους παίκτες».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!