Τώρα παίρνει αποφάσεις!

Με βασικά ζητήματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ασχοληθεί ο Χουμπ Στέφενς ενώ συντάσσονται τα συμβόλαια συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει γεμάτο πρόγραμμα από το πρωί καθώς θα του δοθούν οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ όπως το αθλητικό κέντρο που έχει επιλεγεί και το πρόγραμμα των φιλικών που έχει καταρτισθεί αλλά δεν έχει ανακοινωθεί προκειμένου να εγκριθεί πρώτα από το νέο τεχνικό του Δικεφάλου.

Ενδεχομένως ο Στέφενς να ζητήσει κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά τη δυναμικότητα των ομάδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα στην Αυστρία καθώς επίσης και μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία. Παράλληλα θα ζητηθεί από τον Στέφενς να αξιολογήσει το υλικό και να καταθέσει εισηγήσεις για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς παίκτες. Παράλληλα ξεκινά και η αναζήτηση παικτών, ενώ ο Ολλανδός εξετάζει τις περιπτώσεις των παικτών με τους οποίους ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία αλλά δεν έχει προχωρήσει σε συμβόλαια καθώς εκκρεμούσε η επιλογή προπονητή που θα έδινε και το τελικό Ο.Κ.

Ο όγκος των υποχρεώσεων ίσως κρατήσει τον Στέφενς -σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές πριν από λίγο- στην Θεσσαλονίκη και σήμερα με την προοπτική αναχωρήσει αύριο το απόγευμα. Ο χρόνος πιέζει και είναι αναγκαίο να ληφθούν αποφάσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις στο τέλος Ιουλίου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!