Στην Ξάνθη ο Ιβάν!

Τις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη επισκέπτεται αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok ο Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από τη στενή συνεργάτιδα του Μαρία Γκοντσάρεβα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και όσοι τον συνοδεύουν νωρίτερα αναχώρησαν με ελικόπτερο από το Porto Carras της Χαλκιδικής και προσγειώθηκαν στην Ξάνθη προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας.

Όπως είναι ήδη γνωστό πρόσφατα ο Σαββίδης απέκτησε τον έλεγχο του πλειοψηφικού πακέτου της ΣΕΚΑΠ και σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρίας στην οποία θα επενδύσει με στόχο τον εκσυγχρονισμό της. Πρόθεση του ομογενή επιχειρηματία είναι να αποκτήσει η ΣΕΚΑΠ τη δυναμική που είχε στο παρελθόν και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος τόσο στην Ελληνική όσο και την ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Σαββίδης το απόγευμα θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει θέμα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και αύριο Σάββατο θα αναχωρήσει για το Ροστόφ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!