Μία νέα ποδοσφαιρική δύναμη έρχεται…

Ο ΠΑΟΚ εκεί που ονειρεύονται όσοι μάτωσαν ψυχολογικά, οικονομικά ακόμα και σωματικά όλα τα περασμένα χρόνια. Όνειρο; Στόχος; Πραγματικότητα; Λίγη σημασία έχει. Τα λεφτά που έλειπαν τόσα χρόνια είναι εδώ. Η πρόσληψη του προπονητή έστω και καθυστερημένα στέλνει τρανταχτό μήνυμα όχι μόνο στην χώρα αλλά και εκτός συνόρων.

Μία νέα ποδοσφαιρική δύναμη έρχεται. Ο Χουμπ Στέφενς ακόμα και αν αποτύχει στον πάγκο, έχει πετύχει να ανεβάσει το πρεστίζ του ΠΑΟΚ τόσο ψηλά όσο μόνο μερικές ιστορικές νίκες έχουν καταφέρει να πετύχουν.

Η νέα ποδοσφαιρική δύναμη χτίζεται. Το πλεονέκτημα της ότι μαζί της κουβαλάει πιστούς στρατιώτες και μία βαριά, ΙΔΕΑ που λίγοι καταλαβαίνουν και πολλοί ακολουθούν φανατικά. Τα χρήματα έλειπαν τόσο καιρό. Τώρα είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ αξίζει πολλά περισσότερα απ΄ότι η μοίρα και η ιστορία του έχουν δώσει.

Ο κόσμος πρέπει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ άλλοτε. Και αν οικονομικά ματώνει ας βρεθεί με όλες τις άλλες του δυνάμεις. Όλο το περιβάλλον του Δικεφάλου. Απλός κόσμος, δημοσιογράφοι, οργανωμένοι. Όλοι!

Θα έρθουν και άλλες δύσκολες στιγμές . Δεν χτίζεται κάτι τόσο γιγαντιαίο χωρίς απώλειες. Στο τέλος όμως θα νικήσουν όσοι θα παλέψουν. Διότι μαζί με τα λεφτά η ομάδα θα χρειαστεί και κάτι ακόμα. Ανιδιοτελής αγάπη. Όπως άλλωστε τόσα χρόνια.

Η κριτική φυσικά δεν πρέπει να εξαφανιστεί. Πρέπει να υπάρχει ίσως ακόμα και πιο έντονη. Πάντα για το καλό της ομάδας. Για να μην είναι κανένας ήσυχος. Όπως και η εγκράτεια δεν πρέπει να χαθεί.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει τον Ιβάν Σαββίδη, αύριο δεν τον έχει. Θέλει πολύ προσοχή. Ναι, μεν οι προσδοκίες μεγάλες αλλά μία ομάδα που έχει πληγωθεί τόσο πολύ από τόσους πολλούς οικονομικά πρέπει πάντα να προσέχει για να έχει. Βήμα, βήμα. Αυτήν την φορά η υπομονή φαίνεται ότι μπορεί να  επιστρέψει πίσω τα χαμένα χρόνια υπομονής των περασμένων καιρών.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!