Ο Γεωργιάδης στον πάγκο!

Θέση στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ δίπλα στον Χουμπ Στέφενς παίρνει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις επαφές που γίνονται τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα δεν πρόκειται για πρόταση των επιτελών της ΠΑΕ προς τον Ολλανδό, αλλά για δική του επιθυμία μετά τις συζητήσεις που είχε με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου κατά το τριήμερο της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφενς ενημερώθηκε για το γεγονός ότι ο Γεωργιάδης κοουτσάρισε την ομάδα στην διάρκεια των play off για την προηγούμενη προπονητική του καριέρα στις εθνικές ομάδες και του πρότεινε ανεπιφύλακτα να καθίσει δίπλα του στον πάγκο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του νέου τεχνικού να προτείνει συνεργασία στον Γεωργιάδη έπαιξε το γεγονός ότι ο Γ.Χ. μιλά άπταιστα Γερμανικά και αυτό θα διευκολύνει την επαφή του Στέφενς με τους παίκτες αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας.

Αρχικά ο Στέφενς ζήτησε να φέρει μαζί του δυο συνεργάτες προκειμένου να αποτελέσουν όλοι μαζί την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στην πορεία διαφοροποίησε τη θέση του και ενημέρωσε ότι αν δεχθεί -δεν έχει λόγο να αρνηθεί- ο Γεωργιάδης να καθίσει μαζί του στον πάγκο τότε θα περιοριστεί σε έναν ακόμα βοηθό που θα προτείνει στην ΠΑΕ.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι αναζητείται γυμναστής για την ομάδα (πιθανότατα θα επιλεχθεί από την Ελληνική αγορά), ενώ τη θέση του γυμναστή των γκολκίπερ θα διατηρήσει ο Δημήτρης Μούσιαρης (έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις) που είχε αυτό το ρόλο από τότε που ανέλαβε προπονητής ο Γεωργιάδης αντικαθιστώντας τον Δώνη.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!