Βάζει… εμπόδια η ΤΣΣΚΑ

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι η παραμονή του Ολίσε στην Τούμπα για την επόμενη περίοδο. Η επιθυμία του παίκτη και του ΠΑΟΚ να ανανεωθεί η συνεργασία σκοντάφτει στις απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι εν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν φθηνά τον Λιβεριανό άσσο και η πρώτη τοποθέτηση για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ξεκίνησε από τα 3.500.000 ευρώ.

Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Δικέφαλος. Μπορεί να έχει ληφθεί η απόφαση να μείνει στην ομάδα ο Ολίσε δεν υπάρχει όμως η διάθεση να δαπανηθεί ένα τέτοιο ποσό για την απόκτηση του. Με δεδομένο ότι δεν υπήρχε ρήτρα στον δανεισμό του οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ ξεκίνησαν από μηδενική βάση. Εκτιμάται ότι παρά τις αρχικές τους τοποθετήσεις οι Ρώσοι θα «πέσουν» στα 2.500.000 ευρώ ποσό που επίσης κρίνεται υπερβολικό για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ένας γύρος διαπραγματεύσεων προκειμένου ο παίκτης να αγωνιστεί στην Τούμπα ως δανεικός, όπως έγινε και τους προηγούμενους μήνες. Δεν αποκλείεται στην υπόθεση να παρέμβει και ο Ιβάν Σαββίδης που άλλωστε είχε χειριστεί το θέμα του δανεισμού του Ολίσε τον Ιανουάριο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προσβάσεις και προσωπικές γνωριμίες στην ομάδα της Μόσχας τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσει για να μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στην Τούμπα ο Ολίσε χωρίς να δαπανήσει υπερβολικά χρήματα ο Δικέφαλος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!