Αναχωρεί ο Στέφενς

Αναχωρεί σήμερα από την Θεσσαλονίκη ο Χουμπ Στέφενς με την προοπτική να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας. Στο διάστημα της απουσίας του θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ προκειμένου να δρομολογούνται εξελίξεις σε διάφορα μεταγραφικά θέματα που είναι ανοιχτά.

Ο Ολλανδός έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις σε διάφορους τομείς ώστε να είναι όλα έτοιμα στις πρώτες προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Στέφενς δεν υπέγραψε το συμβόλαιο του παρά μόνο ένα αρχικό συμφωνητικό καθώς εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στην Θεσσαλονίκη δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί η σύνταξη των οριστικών συμβολαίων. Πρόκειται για μια καθαρά τυπική διαδικασία που έχει διευθετηθεί.

Με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα υπογράψει και το οριστικό συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια  1+1 χρόνια όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!