«Έφυγαν» 500 διαρκείας!

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που διαθέτει από την προηγούμενη Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Χουμπ Στέφενς αποτέλεσε κινητήριο μοχλό για τους φιλάθλους της ομάδας που δείχνουν τη διάθεση να προμηθευτούν από τώρα την κάρτα εισόδου για την νέα περίοδο. Οι ελκυστικές τιμές σίγουρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον τελικό αριθμό που προβλέπεται σαφώς υψηλότερος από την περσινή χρονιά.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για τέταρτη ημέρα  και ήδη μετά τις πρώτες ημέρες ο αριθμός των κατόχων διαρκείας ξεπέρασε τους 500 με τον Γιώργο Λυτούδη από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης (και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κουφαλίων) να είναι ο 500ος κάτοχος διαρκείας (στη θύρα 6) της νέας περιόδου. Πρόκειται για την τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ και στον αριθμό συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που διατέθηκαν από το ίντερνετ και ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος.

Σε λιγότερο από έναν μήνα (12 Ιουλίου) ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων), ενώ μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω ίντερνετ και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας  με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00

Σάββατο: 09.00 – 15.00

Κυριακή: κλειστά


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!