Θέλω ομίλους και τίτλο!

Δεν μάσησε -ως συνήθως- τα λόγια του ο Ιβάν Σαββίδης κατά την διάρκεια των συζητήσεων με τον Χουμπ Στέφενς. Ο ομογενής επιχειρηματίας που διακρίνεται για την ευθύτητα με την οποία εκφράζεται ήταν αρκετά ξεκάθαρος μιλώντας με τον Ολλανδό τεχνικό για τους στόχους της ομάδας. Ο Σαββίδης ξεκαθάρισε στον Στέφενς -όπως το έχει κάνει και με τους συνεργάτες του- ότι δεν διαθέτει χρήματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κάνει απλά το κέφι του αλλά ανταποδοτικότητα.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου τόνισε από την έναρξη των διαπραγματεύσεων ότι θέλει τα χρήματα που διέθεσε και σκοπεύει να διαθέτει να πιάσουν τόπο. Οι στόχοι του είναι συγκεκριμένοι και έχουν… ονοματεπώνυμο. Ο Σαββίδης έκανε λόγο για είσοδο της ομάδας στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ θεωρώντας την χειρότερη περίπτωση τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ ενώ ήταν ακόμα πιο απόλυτος όταν έγινε αναφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα ζητώντας την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιβάν γνωρίζει ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που στην καλή περίπτωση σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου και στην κακή σου στερούν την επιτυχία χωρίς να το αντιληφθείς. Μιλώντας με λογική ζήτησε από τον Στέφενς να παρουσιάσει μια ομάδα που θα έχει σταθερά ανοδική πορεία και θα πετύχει τους περισσότερους από τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί.

Ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε διατεθειμένος να δουλέψει για την υλοποίηση αυτών των στόχων κι αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που δέχθηκε να μειωθεί το ποσό της αποζημίωσης του και να συμπληρωθεί ως μπόνους στο συμβόλαιο του σε κάθε επιτυχία που θα σημειώνει η ομάδα καθώς έχουν προβλεφθεί μπόνους και πριμ για κάθε επιτυχία της ομάδας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!