Στη Βουλγαρία η Κ-11

Σήμερα νωρίς το πρωί αναχώρησε η ομάδα Κ11 του ΠΑΟΚ (γεννηθέντες το 2002) από το γήπεδο της Τούμπας με προορισμό την Αλμπενα της Βουλγαρίας, όπου και θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά.

Στο τουρνουά εκτός από τον ΠΑΟΚ θα συμμετάσχουν άλλες πέντε ομάδες, η Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία, η Γαλατάσαραϊ από την Τουρκία, η Ραντνίσκι Νις από τη Σερβία, η «γηπεδούχος» Λέφσκι Σόφιας από τη Βουλγαρία και η Στεάουα Βουκουρεστίου από τη Ρουμανία. Το τουρνουά θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και η ομάδα αναμένεται να επιστρέφει το Σάββατο (22/6).

Την αποστολή απαρτίζουν 18 παίκτες τους οποίους συνοδεύουν ο προπονητής Μιχάλης Χριστάρας και ο συνεργάτης του Γιώργος Γκούρτσας. Αναλυτικά την αποστολή της ομάδας Κ11 απαρτίζουν οι:

Γιάννης Σταυριανίδης, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Αδάμ Κούφας, Στέφανος Βασιλόπουλος, Γιώργος Λαγωνίδης, Αβεντίς Αβεντισιάν, Θανάσης Καρακίτσος, Λεωνίδας Ανδρεάδης , Θεόδωρος Πύρτσιος, Θωμάς Καραμπέρης, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Θεόδωρος Καλτσίδης, Τάσος Τσέλιος, Ανέστης Τεμερτζόγλου, Χρήστος Τζόλης, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Στέφανος Λιάβας και Γιάννης Τσακιρίδης .


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!