Παραμένει ο Μπάνε

 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά ανανεώθηκε η θητεία της διοίκησης Πρέλεβιτς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για άλλους έξι μήνες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Η διοίκηση Πρωτοδικείου έκανε τιτάνια προσπάθεια, ειδικά φέτος, για να προσεγγίσει τον στόχο της εξυγίανσης της ΚΑΕ. Όλα αυτά μαζό με τον οικονομικά και αγωνιστικό απολογισμό της δικής της χρήσης παρουσιάστηκαν στα κορυφαία μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη στην προγραμματισμένη από καιρό συνάντηση τους.

Γιατί τελείωσε η σεζόν και ήθελε η διοίκηση Πρέλεβιτς να αποταθεί πρωτίστως στον ΑΣ ΠΑΟΚ που την διόρισε. Για να εξηγήσει όσα έκανε,  για να παρουσιάσει όσα  θέλει να κάνει και και για να πάρει την έγκριση του Ερασιτέχνη. Η οποία επήλθε σχεδόν αυτομάτως στ χθεσινή συνάντηση. Αρχικά βέβαια το 6μελες ΔΣ της ΚΑΕ συνεδρίασε στο «παλατάκι» κυρίως για να ενημερωθούν τα μέλη για την υπόθεση του δικαστηρίου με τον διαφημιστή Άκη Τσιόλη και ακολούθως σύσσωμη η διοίκηση βρέθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή, τον Ά αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τα μέλη Άλκη Ησαϊάδη και Άκη Μπεκιάρη.

Πλην του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, όμως η διοίκηση Πρωτοδικείου έθεσε και το μείζον ζήτημα της Ευρώπης, καθώς υπάρχουν αλλαγές στις οποίες μπορεί να περιλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ και επειδή υπάρχουν δυσκολίες για την συμμετοχή του έγινε κουβέντα για το πως μπορεί να γίνει εφικτή.

Έγινε κουβέντα ακόμη και για τις προσπάθειες του ΔΣ Πρωτοδικείου να βρει πηγές χρηματοδότησης, ενώ η διοίκηση του ΑΣ «άναψε το πράσινο φως» για την επέκταση της θητείας της ΚΑΕ, με τη σύνθεση που έχει και χωρίς αλλαγές. Ακόμη συζητήθηκε το πως θα προετοιμαστεί η μεγάλη η μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη συνάντηση για το μπάσκετ, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής την 1η Ιουλίου.

Με το πέρας της συνάντησης εκ μέρους του ερασιτέχνη ο Άκης Μπεκιάρης υπογράμμισε: » έγινε ενημέρωση από τη διοίκηση πρωτοδικείου, οικονομική και αγωνιστική με την δεύτερη να περιλαμβάνει εξηγήσεις για την πορεία της ομάδας, η οποία είχε να κάνει με την οικονομική στενότητα που αντιμετώπισε η ΚΑΕ. Εννοείται ότι αφού ο Α.Σ δίνει το ΟΚ για την ανανέωση θητείας των διοικούντων της ΚΑΕ είναι ευχαριστημένος από τον απολογισμό τους. Μας ενημέρωσαν εξξάλου για το τι σκοπεύουν να κάνουν προσεχώς, για ποιες κινήσεις έκαναν ως τώρα και ποιες προγραμματίζουν ενώ μιλήσαμε και για την μεγάλη σύσκεψη της οικογένειας του ΠΑΟΚ για το μπάσκετ, την 1η Ιουλίου».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!