Αποφασίζουν για Λόρενς

Θέμα συζήτησης μεταξύ των επιτελών του ΠΑΟΚ και του Χουμπ Στέφενς θα αποτελέσει o Λίαμ Λόρενς. Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με την ΠΑΕ αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει κι εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της ομάδας. Τις προηγούμενες μέρες έγινε μια επαφή των επιτελών του Δικεφάλου με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή στην διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε ότι η περίπτωση του θα αξιολογηθεί από το νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας.

Ο Στέφενς έχει ήδη στη διάθεση του όλα τα στοιχεία για το έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ και μαζί με τους συνεργάτες του τις επόμενες ημέρες θα λάβουν αποφάσεις για το ποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν. Η περίπτωση του Λόρενς θα εξεταστεί και λόγω συμβολαίου αλλά και λόγω του γεγονότος ότι αγωνίζεται σε μια νευραλγική θέση και ενδεχομένως ο Ολλανδός προπονητής του ΠΑΟΚ να θέλει παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Βέβαια δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση καθώς ο Λόρενς είναι παίκτης με προσωπικότητα και σε γενικές γραμμές η παρουσία του στον Δικέφαλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν θετική.

Η περίπτωση θα εξεταστεί με προσοχή και η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συνεργασία των μελών της τεχνικής ηγεσίας και των επιτελών της ΠΑΕ που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα που δεν κρύβουν ότι σέβονται την προσφορά και κυρίως την καριέρα του Ιρλανδού.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!