Επιβεβαίωνει η Bild για Ελία!

Η  «Bild, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του inpaok για το ενδιαφέρον του Χουμπ Στέφενς και του ΠΑΟΚ για τον Ελιέρο Ελία. Αναφέρει ότι ο Ολλανδός θέλει τον παίκτη και υπενθυμίζει παλαιότερες δηλώσεις του Στέφενς για τον παίκτη. Επίσης η γερμανική εφημερίδα τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει το λιγότερο 6 εκατουμμύρια για να τον αγοράσει, χωρίς όμως να αναλύει την περίπτωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή

Η γερμανική εφημερίδα σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει στον τίτλο της :

«Θα αφήσει η Βέρντερ ένα ποδοσφαιριστή-πρόβλημα; O Στέφενς θέλει τον Ελία» και συνεχίζει:

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ελία. Εκεί βρίσκεται ο Χουμπ Στέφενς πλέον και θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον συμπατριώτη του. Από το 2007 ήθελε να τον έχει παίκτη ο Στέφενς τον Ελία και έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του. «Ο Ελία έχει τις ικανότητες και την ταχύτητα του Αριέν Ρομπέν», είπε κατά το παρελθόν ο Στέφενς. Συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Βέρντερ λέει πως ακόμα δεν έχει ενημερωθεί: «Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση», λέει ο διευθυντής του συλλόγου, Τόμας Άχιν.

Στην Βέρντερ τα πράματα είναι εντελώς θολά και κανείς δεν ξέρει τι σότχους θα έχει τη νέα σεζόν τη στιγμή που φέτος πάλεψε για την σωτηρία της. Ο ΠΑΟΚ παίζει προκριματικά Τσάμπιονς Λγκ ενώ έχει και χρήματα με τον επενδυτή Ιβαν Σαββίδη.

Η Βέρντερ πήρε τον Ελία από την Γιουβέντους με 5,5 εκατομμύρια ευρώ.  Ο ΠΑΟΚ λοιπόν πρέπει να δώσει το λιγότερο έξι εκατομμύρια

Θα άφηνε η Βέρντερ τον παίκτη να φύγει: Σε μία καλή πρόταση σίγουρα θα έλεγε ναι! Ωστόσο στην Βρέμη ελπίζουν να μπορέσει ο νέος προπονητής Ρόμπιν Ντουτ να βάλει τον Ελία… στον σωστό δρόμο. Εκτός αν ο ΠΑΟΚ εμφανίσει τα λεφτά»!

bild


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!