«Όχι υποχρεωτικός ο Τζιμπούρ»

Το δικό του στίγμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Μίτσελ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου στο Ζέεφελντ. O Ισπανός προπονητής μίλησε για αρκετά πράγματα. Το πως έχει σκεφτεί τον Ολυμπιακό της ερχόμενης περιόδου, την δική του “αξιολόγηση” για παίκτες, τον αριθμό παικτών που θέλει για το ρόστερ, τον Ραφίκ Τζιμπούρ […]

Το δικό του στίγμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Μίτσελ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου στο Ζέεφελντ.

O Ισπανός προπονητής μίλησε για αρκετά πράγματα. Το πως έχει σκεφτεί τον Ολυμπιακό της ερχόμενης περιόδου, την δική του “αξιολόγηση” για παίκτες, τον αριθμό παικτών που θέλει για το ρόστερ, τον Ραφίκ Τζιμπούρ κτλ

Συγκεκριμένα ως προς τις εξελίξεις με τον Τζιμπούρ σε σχέση με το πλάνο των ερυθρόλευκων ο Μίτσελ τόνισε:

«Όχι δεν αλλάζει κάτι γιατί εμείς το πλάνο μας το έχουμε από τον Απρίλιο. Κανείς παίκτης δεν είναι… υποχρεωτικός για την ομάδα μας. Μόνο η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Και οι παίκτες δουλεύουν και παίζουν εκεί που θέλουν να αγωνιστούν. Εμείς θέλουμε ποδοσφαιριστές που να επιθυμούν να παίξουν σε εμάς. Μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη γιατί έτσι θα λέγαμε άσχημα πράγματα για όλη την ομάδα. Τον Απρίλιο είχαμε δώσει το πλάνο μας για την ομάδα. Υπάρχει μία αλήθεια αυτήν την στιγμή. Υπάρχουν 29 παίκτες και πρέπει να δουλέψουμε μαζί».

Στα υπόλοιπα θέματα ο Μίτσελ είπε τα εξής:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού και το τι περιμένει και ζητά από τους παίκτες του: «Δεν μου αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. “Υποφέρω” πολύ. Και ως παίκτης και ως προπονητής. Είναι από την άλλη όμως μία καλή περίοδος για να γνωριστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε τα πράγματα που θέλουμε. Καταλαβαίνω πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι παίκτες δεν μπορούν να σταματήσουν. Ζητάμε μεγάλη προσπάθεια από αυτούς για να τους έχουμε όσο πιο έτοιμους γίνεται στην συνέχεια».

Για την έμφαση που δίνει στην φυσική κατάσταση συγκριτικά με πέρυσι και το εάν αλλάζει κάτι: «Άμα έλεγα το 2ο μπορεί να ανέφερα κάτι άσχημο για τον προηγούμενο προπονητή. Η φυσική κατάσταση έχει να κάνει πιο πολύ με την ιδέα της δουλειάς μας. Η αλήθεια είναι πως στην 1η εβδομάδα δουλεύουμε πιο πολύ στην φυσική κατάσταση. Μετά υπάρχει η μπάλα και το τακτικό κομμάτι. Αυτό είναι για την επόμενη εβδομάδα. Το τακτικό κομμάτι επίσης το δουλεύουμε και μέσα στην φυσική κατάσταση. Είναι κρυμμένο αλλλά είναι εκεί. Έτσι θα καταλάβουν οι παίκτες πως όσο κουρασμένοι και εάν είναι μέσα στον αγώνα πρέπει να έχουν την κατοχή της μπάλας».

Για το πως φαντάζεται τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά: «Δεν θέλω να συγκρίνω την φετινή ομάδα με την προηγούμενη. Δεν είναι αποκάλυψη πως είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός και το ξέρουν αυτό καλά στην Ευρώπη. Γι’ αυτό κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να το αποδείξουμε αυτό και να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται κάθε φορά. Θέλουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και ακόμα πιο δυνατή στην Ευρώπη»

Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ομάδα στην Ευρώπη, το κατά πόσον είναι εφικτό και το εάν νιώθει πίεση από τον κόσμο: «Στην ιστορία του ποδοσφαίρου βλέπουμε αρκετά παραδείγματα. Μία ομάδα με προπονητή τον Πούσκας πήγε ψηλά στην Ευρώπη. Η Εθνική Ελλάδας πήρε το ευρωπαϊκό. Γιατί εάν το πιστεύεις να μην φτάσεις ψηλά. Είναι θέμα θέλησης και πίστης. Ποιος είπε σε εκείνες τις ομάδες να πάνε τόσο ψηλά. Πρέπει να το θέλεις και το πιστεύεις. Από την πείρα μου ως παίκτης δεν θυμάμαι τίποτα. Πρέπει να είναι όμως κάτι παρόμοιο με αυτό που υπάρχει τώρα. Η λέξη πίεση είναι αυτή που μου αρέσει πολύ.

Αγωνίζομαι για τα πάντα. Ο ανταγωνισμός δεν σημαίνει απαραίτητα να κερδίζεις αλλά να αγωνίζεσαι. Να μην μείνεις μόνο στα λόγια. Πρέπει να το προσπαθήσουμε. Ο κόσμος ζητάει πολλά, η ομάδα και η ΠΑΕ το ίδιο αλλά και εμείς από τον εαυτό μας. Είμαι ένας άνθρωπος που αγωνίζομαι συνέχεια. Το ψάχνω και το θέλω. Και όποιος δεν θέλει να το κάνει αυτό από την ομάδα, είτε από παίκτες είτε από τεχνικό τιμ δεν αξίζει να φοράει αυτήν την φανέλα. Ομάδες πολύ πιο μικρές από εμάς έφτασαν ψηλά στην Ευρώπη και αυτό είναι επειδή το πίστευαν. Εάν αυτό είναι πίεση είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για τους νέους παίκτες και την χημεία τους με την παλιά ομάδα σε συνδυασμό με την παρουσία του από πέρυσι: «Πιστεύω πως ήταν πολύ σωστό που ήρθα πιο νωρίς στην ομάδα. Έχω μάθει πως είναι η ομάδα και η κοινωνία γύρω από τον Ολυμπιακό. Η ανάλυση που έκανα ήταν η πιο σωστή για αυτά που θέλω να κάνω. Πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε, να βελτιώσουμε και να εκμεταλλευθούμε. Την περσινή σεζόν καταλάβαμε πως υπάρχουν παίκτες που δυσκολεύονται να παίξουν σε αυτήν την ομάδα. Όχι για τις ικανότητές τους αλλά για το μυαλό τους. Πρέπει να αντέχουν την πίεση και τον ανταγωνισμό. Όταν το καταλαβαίνουμε αυτό γινόμαστε πιο καλοί. Τα λέω αυτά και μπορεί κανείς να μου πει πως είμαι ξερόλας. Είναι όμως η ιδέα μου αυτή».

Για το μικρό ρόστερ που θέλει και το πότε θα καταλήξει στο ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι όχι: «Με ακούσατε πριν. Είπα να μην ρωτήσετε κάτι για αυτό (σ.σ. γέλια). Είναι αλήθεια πως στο 1ο στάδιο ξέραμε πως θα δουλέψουμε με αρκετούς παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα επηρεάσει την δουλειά μας ή τις βάσεις που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας. Είναι μία δουλειά που δεν πάει χαμένη. Ο πρόεδρος και η διοίκηση το ξέρουν πως αναμφίβολα εμείς δεν θέλουμε πάνω από 23-24 παίκτες. Σίγουρα αυτό σημαίνει πως περισσεύουν 5-6 παίκτες ή παραπάνω και ενώ είμαστε σε συζητήσεις για άλλους παίκτες, όμως αυτά θα τα δούμε στην πορεία. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε το πλάνο για την ομάδα. Το ρόστερ που έχουμε ήδη, το πως είναι η αγορά και το εάν οι παίκτες θέλουν να μείνουν εδώ ή να πάνε σε άλλες ομάδες. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα μείνουν εδώ θα είναι εκείνοι που θέλουν».

Το τι περιμένει για να συμπληρωθεί το… παζλ του φετινού Ολυμπιακού και την άποψή του για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο: «Με πιέζετε. Με χαμηλό τόνο αλλά με πιέζετε πολύ. Για να μην πούμε πολά πράγματα θέλουμε παίκτες σε όλες τις γραμμές. Σε μερικές περιπτώσεις πάνω από έναν παίκτη. Δεν το σκέφτομαι ώρα. Το σκέφτομαι από τον Απρίλιο. Η άποψή μου είναι αυτή. Την ξέρει ο πρόεδρος. Είναι από εκεί και πέρα το τι θα αποφασίσει η διοίκηση. Αλλά η απόφασή μου είναι αυτή.

Για τον Βλαχοδήμο να το πούμε πως είχαμε πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι οι ικανότητές του που τις έχει. Είναι να τις περάσει μέσα στο γήπεδο. Ο Βλαχοδήμος είναι ένας παίκτης που έχει πολύ καλές δυνατότητες. Είναι πολύ καλό παιδί. Θα του κάνει πολύ καλό να παίξει έξω. Θα του φύγει η πίεση και θα γυρίσει στον Ολυμπιακό καλύτερος. Του εύχομαι τα καλύτερα. Εάν πετύχει εκεί σημαίνει πως είναι μία σωστή απόφαση που πήραμε. Έπαιζε πολύ καλά μέχρι να γίνει βασικός. Αυτό σημαίνει πίεση».

Την παρουσία Ελλήνων παικτών και το πως θα είναι τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός του Μίτσελ: «Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, το σώμα και η βάση πρέπει να είναι οι Έλληνες παίκτες. Να εκπαιδεύουν όσους έρχονται. Ο Μανιάτης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι οι πιο σημαντικοί μας παίκτες στα αποδυτήρια. Ελπίζω να μπορέσουμε να προσφέρουμε και κάποιον άλλο. Ως ντόπιοι παίκτες μπορεί κάποιοι να νιώθουν πως ίσως είναι κάτι λιγότερο από τους άλλους. Είναι παίκτες που έχουν πολλές ικανότητες και εάν ξεπεράσουν την καλοσύνη τους θα έχουν ακόμα πιο πολλές προοπτικές.

Όσο για την ομάδα φτάσαμε σε ένα σημείο όπου το πρωτάθλημα ήταν πιο σίγουρο. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε τα στατιστικά στα γκολ και στις νίκες. Στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από 2 ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα άλλα ματς είχαμε νίκες δίχως γκολ στο τέρμα μας. Ο άλλος στόχος ήταν το Κύπελλο που τα καταφέραμε. Ήταν μεγάλο το ρίσκο που είχαμε μετά τον αποκλεισμό από την Λεβάντε. Αντί να το πάρουμε για αρνητικό -αν και ήταν μία ήττα που μας στεναχώρησε πολύ- λειτούργησε ως μία ήττα που μας έδειξε τον δρόμο. Δεν ήταν τόσο απογοήτευση αλλά ένα μάθημα.

Έχω μία προσωπική ιδέα για το πως θέλω τον Ολυμπιακό. Έχω και ιδέα το πως τον θέλει ο κόσμος. Θέλω να περάσω αυτήν την ιδέα στους παίκτες. Με απλές ασκήσεις και ιδέες μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Θέλω οι καινούριοι να νιώθουν και να θέλουν να γίνουν βασικοί παίκτες στην ενδεκάδα. Όχι να έρθουν για να τελειώσουν την καριέρα τους. Να έρθουν για να συνεχίσουν. Είμαστε Ολυμπιακός. Δεν μπορούμε να απογοητεύουμε. Δεν είναι το να κερδίζουμε αλλά είναι το να μην απογοητεύουμε».

Για τον Τσόρι Ντομίνγκες, τον Μασάντο ως αμυντικό χαφ και το σύστημα που σκέφτεται: «Θα κάνει πιο απαιτητικό τον Ολυμπιακό ο Τσόρι. Θα δώσει και άλλες λύσεις. Θα προσφέρει με τον χαρακτήρα του. Πρέπει να έχουμε παίκτες που να καταλαβαίνουν τον ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Για την θέση του χαφ μπροστά από την άμυνα έχουν τρεις παίκτες. Τους Φέισα, Μασάντο και Σάμαρη. Έχει να κάνει με το έαν παίζουμε με έναν αμυντικό χαφ ή δύο. Εξαρτάται από το σύστημα. Ναι ο Μασάντο μπορεί να είναι αμυντικό χαφ. Για το σύστημα θέλουμε και τερματοφύλακα (γέλια).

Δεν δίνω τόση σημασία στο σύστημα. Πιο πολύ σημασία έχει να κάνουν οι παίκτες αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο επιθετικά ή αμυντικά. Γιατί δεν έχουν μία μπάλα για να παίζουν στην ίδια γραμμή. Πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δουν εάν θα αλλάξουμε το σύστημα. Το τι σύστημα υπάρχει στα κόρνερ και στα φάουλ και βάζουν πολλά γκολ οι ομάδες. Πιο πολύ απ’ αυτό πρέπει να υπάρχει μία ιδέα. Πρέπει να υπάρχει μία βάση.

Και την έχουμε αυτήν την βάση. Όταν έχουμε την μπάλα να είμαστε ανοιχτά. Να ανοίγουμε. Οι ιδέες δεν έχουμε τόσο το σύστημα. Στην άμυνα πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, έτοιμοι και να κλέβουμε την μπάλα για να βγαίνουμε μπροστά. Όλες οι ομάδες έχουν αυτήν την ιδέα. Εσείς δεν μπαίνετε στου Ρέντη. Τα βλέπετε όμως τώρα στο Ζέεφελντ. Μην τα πείτε στους αντιπάλους μας για τη νέα χρονιά γιατί είναι και πολλοί».

Για τις φωνές του για γκολ, την επίθεση και το εάν χρειάζεται παίκτη: «Είναι αλήθεια. Το καταλαβαίνουμε αυτό για το γκολ. Παίζει και ο αντίπαλος μας όμως και επηρεάζει το παιχνίδι. Το γκολ είναι γενικά το αποτέλεσμα από το παιχνίδι που παίζεις. Θεωρώ πως ο κόσμος εάν βλέπει πως παίζουμε καλά έστω και εάν νικήσουμε με 2-0 θα είναι ευχαριστημένος. Θα ευχαριστηθεί που θα έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι. Για την επίθεση η αλήθεια είναι πως έχουμε λύσει. Η αγορά προσφέρει λύσεις, οπότε ψάχνουμε. Δεν θα πούμε ποτέ όχι σε κάτι που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Εμείς θα εκμεταλλευθούμε την αγορά όπως και άλλες ομάδες. Μπορεί και να φύγουν και άλλοι παίκτες μας».

Για το πως νιώθει, πιο πολύ ψυχολόγος ή προπονητής, τα φιλικά που έρχονται και τον αριθμό των παικτών για την Γερμανία υπογράμμισε: «Είναι το πιο σημαντικό να είσαι ψυχολόγος. Σε αυτό το επιπεδο που είμαστε, βρισκόμαστε στην ελίτ. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι καινούριο, να δουλεύεις μία ιδέα εάν δεν δουλεύεις το ψυχολογικό κομμάτι. Περνάω ώρα με τους παίκτες για να έχω σχέση με τον παίκτη. Δεν λέω καλή ή κακή αλλά ειδική σχέση. Να έχω σχέση μαζί τους και όσο πιο καλή γίνεται. Οι δύο φιλικοί αγώνες είναι μία συνέχεια για την ομάδα.

Δεν ψάχνουμε μόνο το αποτέλεσμα. Είμαστε Ολυμπιακός. Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι εάν περάσουμε την ιδέα που θέλουμε και να κάνουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Αυτό μαζί με την θέληση που έχουμε για νίκη θα μας ωθήσει στο να κερδίσουμε. Ελπίζω η 2η αποστολή να είναι πιο μικρή σε νούμερο. Ελπίζω να έρθουν καινούριοι παίκτες. Και αυτό γιατί οι εβδομάδες στην Γερμανία θα είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Είναι το Β’ στάδιο της προετοιμασίας. Πρέπει να δουλεύουμε. Έχουμε δυνατά φιλικά με Χόφενχαϊμ και Στουτγκάρδη και η σειρά αυτή τελειώνει με ένα σημαντικό παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Ελπίζω να έχω έως τότε το 90% των παικτών που θέλω. Το να είσαι πρωταθλητής στην προετοιμασία δεν μετράει. Το σημαντικό είναι να έχουμε κάνει μία καλή δουλειά».

Σχετικά με τους 12 παίκτες που έχει στα χαφ για 3 θέσεις και τον Μπόατενγκ και την συμπεριφορά του επισήμανε: «Είμαστε και εγώ και ο Βίκτορ. Εσύ όμως προφέρεις παίκτες αλλά δεν μειώνεις το νούμερο. Από εκεί θα μειωθούν. Θέλουμε να προσφέρουμε και άλλους. Από τους 29 που έχουμε πρέπει να φύγουν παίκτες. Βλέποντας την ομάδα πρέπει να χτίσουμε πάνω της. Πέρσι παίζαμε με 3 χαφ ή 4 χαφ. Παίζαμε με δύο επιθετικούς και έναν μεσοεπιθετικό.

Οι αγώνες ξεκινούν  αλλιώς και τελειώνουν αλλώς. Σίγουρα όμως μου αρέσουν πολύ τα χαφ. Είναι η βάση μίας ομάδας. Για τον Μπόατενγκ όχι δεν νιώθω απογοήτευση. Νιώθω εκνευρισμένος γιατί ο παίκτης δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Σαν αθλητή μπορώ να καταλάβω την κίνησή σου. Σαν άνθρωπο όμως όχι. Είναι πρόβλημα δικό του όμως το τι έγινε. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τον Βλάντιμιρ Βάις, τα άκρα και το πόσο βάρος θα δοθεί εκεί για ανάπτυξη και τους Έλληνες μικρούς ο Μίτσελ τόνισε: «Για εμάς ο Βάις θα είναι ένα βασικό εργαλείο. Θέλουμε να παίξουμε από τα πλάγια. Θα μας βοηθήσει πολύ. Επίσης εάν και είναι νεαρός παίκτης έχει διεθνή εμπειρία και σίγουρα θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ελπιζω και πιστεύω πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σήμερα με ρώτησαν αυτό που με ρωτάτε τώρα για τους Νέους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά τους. Όταν λέω ένα μικρό ρόστερ εννοώ πως μπορώ να υπολογίζω και αυτούς τους παίκτες. Μπορώ να υπολογίζω και άλλους από του Ρέντη που δεν χωρούσαν στο αεροπλάνο. Είναι καλοί παίκτες και μπορούν να βελτιωθούν. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί τους».

Όσον αφορά στην άρνηση παικτών από το ισπανικό πρωτάθλημα να έρθουν στην Ελλάδα και τον Βερδού αποκάλυψε μία άλλη πτυχή λέγοντας: «Ήδη έχουμε φέρει έναν παίκτη από το ιταλικό πρωτάθλημα και από το ισπανικό. Θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Στο θέμα του Βερδού θέλω να είμαι διακριτικός. Δεν ήταν δική του απόφαση. Ο ίδιος θα ήταν πολύ ευχαριστημένος εάν ερχόταν εδώ. Θέλω να είμαι διακριτικός. Γιατί στον παίκτη δεν υπάρχει μόνο το επαγγελματικό κομμάτι αλλά και το προσωπικό. Δεν είναι θέμα κρίσης για την Ελλάδα γιατί και στην Ισπανία δεν περνούν καλύτερα. Ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είχε περάσει τα ιατρικά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Αναφορικά με το ποιον παίκτη θα ήθελε και το πως θα ήταν μία ομάδα με τους Ισά, Καρεμπέ και εκείνον δήλωσε:« Δεν ξέρω το τι να απαντήσω. Δεν είναι μία εύκολη απάντηση γιατί οι πιο καλοί παίκτες είναι στις καλύτερες ομάδες. Μπορώ να πω ότι οι παίκτες που έχουν έρθει και που θέλουν να έρθουν πρέπει πρώτα να περάσουν από εμένα. Την δική μου άποψη. Δεν μπορούν να έρθουν οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου αλλά θα έρθουν παίκτες που θα μας κάνουν καλύτερους. Ο Ιγκουαϊν είναι στην αγορά και εάν ο Μέσι δεν βρει την θέση του με τον Νειμάρ έχουμε ελπίδες (γέλια). Όσο για μία ομάδα με εμένα, τον Ισά και τον Καρεμπέ θα ήταν για να παίζουμε την κατηγορία. Ειδικά με την δική μου προσθήκη και ειδικά στην ηλικία που είμαι τώρα».

Τέλος για την Ρεάλ Μαδρίτης και την πιθανότητα κλήρωσης μαζί της είπε: «Μακάρι να παίξουμε με την Ρεάλ. Εάν είναι καλύτερα στην φάση των “8”. Υπογράφουμε; (σ.σ. είπε απευθυνόμενος στον συνάδελφο που του έθεσε την ερώτηση). Εάν γίνει θα σου κάνω το τραπέζι στην Μαδρίτη. Στο σπίτι μου».

ΠΗΓΗ: «gazzetta.gr»

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

ΠΑΟΚ με πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα

Eδώ Άπελντορν: Day-10 (video)

Επίσημο: Πωλήθηκε ο Τσόλακ!

Δουλειά σε χέρια και… πόδια! (videos)

Ατομικό ο Ρικάρντο, αποφόρτιση για Ντούγκλας

Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ με Χρηστίδη!

Λουτσέσκου: «Μην πέφτετε σε παγίδες!»

«Άκυρος» συναγερμός για Νάρεϊ

Εντυπωσιακή εκκίνηση στα διαρκείας!

Εκτός Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα!

Επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Ράφα Σοάρες: «Θα είμαστε έτοιμοι!»

Eνίσχυση για ΠΑΟΚ

To ΠΑΟΚ-Αλκμάαρ από άλλη οπτική γωνία (video)

Πουλάει Ρονάλντο με ψίχουλα η Γιουνάιτεντ

Εμφανίστηκε ο Ζαμπά!

Oι ΠΑΟΚτσήδες ανέβασαν τον Τόμας

Ανακοινώνεται ο Τσόλακ

Η γνώριμη Ντιζόν και η δυνατή Σάσαρι

Τριλυράκης: «Δύσκολη η κλήρωση, αλλά…»

«Φύγανε» τα πρώτα διαρκείας (pics)

Eδώ Άπελντορν: Day-10 (video)

ΠΑΟΚ με πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα

Συμφώνησε με Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ!

Ενδιαφέρον για Κουλιεράκη!

Αυτός είναι ο Μπράντον Τόμας

Κοντά σε φορ ο ΠΑΟΚ!

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ για το φορ

Αυτή είναι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Τόμας

Αποχώρησε ο Ελ Καντουρί! (videos)

Απευθείας στη Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ

Τελειώνει του Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ!

Φεύγει για Γλασκώβη ο Τσόλακ!

Κοτάρσκι, Αντρίγια και… Μπράντον

Έκλεισε Ολλανδό ακραίο ο ΠΑΟΚ

«Η αναμονή για τον Τσόλακ συνεχίζεται»

Το πρόβλημα του Ελ Καντουρί

Λουτσέσκου για Τζίμα και μεταγραφές

Εδώ Άπελντορν: Day-9 (video)

Εμφανίστηκε ο Ζαμπά!

Αγωνία για Ελ Καντουρί

Eδώ Άπελντορν: Day-8 (video)

Λουτσέσκου για όλους και για όλα (video)

Χτύπησε ο Ολιβέιρα! (videos)

Μπότο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!»

Ο Σάστρε γνωρίζει καλά τον Τόμας

Η αγκαλιά του Λουτσέσκου στον Φιλίπε (pics)

Έρχονται αλλαγές στο βόλεϊ

Περνάς καλά εκεί πάνω;

Τι συμβαίνει με τον Μπίσεσβαρ

Μανταντά: «Στα κορυφαία της καριέρας του η Τούμπα»

Τα γκολ από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ (video)

Επίσημο: Πωλήθηκε ο Τσόλακ!

Ατομικό ο Ρικάρντο, αποφόρτιση για Ντούγκλας

Εντυπωσιακή εκκίνηση στα διαρκείας!

Ράφα Σοάρες: «Θα είμαστε έτοιμοι!»

To ΠΑΟΚ-Αλκμάαρ από άλλη οπτική γωνία (video)

Εμφανίστηκε ο Ζαμπά!

Oι ΠΑΟΚτσήδες ανέβασαν τον Τόμας

Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ με Χρηστίδη!

Η γνώριμη Ντιζόν και η δυνατή Σάσαρι

Τριλυράκης: «Δύσκολη η κλήρωση, αλλά…»

Αυτός είναι ο όμιλος του ΠΑΟΚ!

Live stream: Ώρα κλήρωσης στο BCL για ΠΑΟΚ

Μαθαίνει αντιπάλους ο ΠΑΟΚ!

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Σίμονς (videos)

Σοβαρή απώλεια για την Λέφσκι

Ανακοίνωσε Γιόνσον η ΑΕΚ

Έριξε «πεντάρα» η Λέφσκι Σόφιας

Βέροια: «Δεν πουλάμε στον Κούγια»

Νέο… οικογενειακό διπλό στο Χαριλάου

Η επόμενη ημέρα έχει Άλκμααρ