Ο Στέφενς ξέρει…

Ο σοφός λαός μας, έχει ένα ρητό που πάει κάπως έτσι… «Μην κρίνεις, για να μην κριθείς». Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τους προπονητές, καθώς κρίνονται κάθε εβδομάδα, αν όχι καθημερινά.

Αυτό φυσικά δεν αφήνει απ΄έξω τον Ολλανδό προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, αφού μπορεί το όνομα του να είναι αρκετά «βαρύ» στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να κάνει λάθος, άλλωστε και αυτός άνθρωπος είναι.

Με την ανακοίνωση της αποστολής του Δικέφαλου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν με το «κόψιμο» των Νίνη, Τζαβέλλα, Ολίσε και Γκαρσία από αυτή.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που «κατηγόρησαν» τον Στέφενς για κολλήματα και λάθος επιλογή ποδοσφαιριστών, αφού ο αγώνας με τους Κρητικούς είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι.

Ωστόσο ο Ολλανδός, δεν έκανε λάθος, καθώς ξέρει,πως η ομάδα του μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων, έχει να δώσει αρκετά παιχνίδια (πάνω κάτω έναν αγώνα κάθε τέσσερις ημέρες.) Για αυτό, ο Στέφενς προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των δυνάμεων του ρόστερ.

Άλλωστε με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, όλοι οι παίκτες θεωρούνται χρήσιμοι και πολύτιμοι. Ο Δικέφαλος την Κυριακή 29/9 παίζει στον Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη στην Ολλανδια με την Αλκμάαρ και την Κυριακή στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος για ξεκούραση είναι μηδαμινός έως ελάχιστος, κάτι που σημαίνει πως το ροτέισιον είναι απαραίτητο σε αυτή τη φάση της χρονιάς.

Όσον αφορά τους Νίνη, Τζαβέλλα, Ολίσε και Γκαρσία έπεσαν «θύματα» του ροτέισιον του Ολλανδού, αυτό όμως δεν είναι ένδειξη πως ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει σε αυτούς.

Άλλωστε ο Χουμπ Στέφενς ξέρει καλύτερα από όλους μας τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που διαθέτει αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Δικέφαλου…

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!