«Ελα μωρέ, και τι έγινε;»

Την ώρα που ο κόσμος του ΠΑΟΚ αισθανόταν πληγωμένος και «πνιγόταν» από ντροπή και  οργή για όσα συνέβησαν στο στάδιο «Καραισκάκης» ο επικοινωνιολόγος της ΠΑΕ είχε την δική του άποψη και μάλιστα επιχείρησε να την «πουλήσει» και σε στελέχη της ΠΑΕ που ευτυχώς δεν την υιοθέτησαν.

Όσοι τουλάχιστον νιώθουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι την απέρριψαν διότι προφανώς έχουν αντιληφθεί πόσο άσχετος είναι με το αντικείμενο της επικοινωνίας και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να «πέφτει» κάθε τέλους του μήνα ο παχυλοί μισθοί. Ο δικός του και της συζύγου δηλαδή που επίσης δραστηριοποιείται στην ΠΑΕ.

Πρόκειται για τον εξ Αθηνών ορμώμενο «επικοινωνιολόγο», οπαδό του Παναθηναικού που ήταν υπεύθυνος σε οπαδικό -πράσινης απόχρωσης εννοείται- site που όταν αναφερόταν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούσε λέξεις που δεν μας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε όχι από ντροπή αλλά από σεβασμό στον εαυτό μας.

Είναι ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό απείλησε δημοσιογράφους, μέλη της Ένωσης Συντακτών, ότι αν δεν ακολουθούν την γραμμή που χαράζει θα φροντίσει να τους απαγορευτεί η είσοδος στην Τούμπα στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ο ανορθόγραφος νταβατζής από την Αθήνα απείλησε -αλήθεια με ποιες πλάτες το έκανε;- ότι θα απαγορεύσει την είσοδο σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, αν δεν είναι… καλά παιδιά. Αν δεν γράφουν δηλαδή όσο τους λέει. Έτσι νομίζει ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Είναι ο ίδιος που ένα πλατύ χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο του όταν ο Παναθηναικός προηγήθηκε στην Τούμπα στο παιχνίδι των δυο ομάδων στην διάρκεια της φετινής περιόδου και αδιαφόρησε επιδεικτικά για το γεγονός ότι έγινε αντιληπτός.

Η στάση του λοιπόν μετά την συντριβή από τον ΟΣΦΠ ήταν η εξής: «Ελα μωρέ, και τι έγινε; Ζητάνε και τα ρέστα οι οπαδοί; Τι θέλουν δηλαδή; Θα κερδίσει η ομάδα τον Αρη, θα τα ξεχάσουν όλα και θα χειροκροτάνε μια χαρά». Αυτή είναι η επικοινωνιακή πολιτική που πρότεινε κι ευτυχώς δεν υιοθετήθηκε από τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τουλάχιστον δείχνουν να νιώθουν υπεύθυνοι απέναντι στον μεγαλομέτοχο και κυρίως απέναντι στον κόσμο για τον διασυρμό της ομάδας.

Τα ατοπήματα του «πράσινου» επικοινωνιολόγου είναι πολλά στους λίγες μήνες που τρώει… παντεσπάνι από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το σέβεται. Η συμπεριφορά του έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πλέον θα ελεγχθούν όσοι του έδωσαν θέση στα σπλάχνα του Δικεφάλου και τον συντηρούν.

Θα επανέλθουμε διότι η συμπεριφορά του ξεπέρασε κάθε όριο!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!