“Θέλουμε 5.000 εισιτήρια!”

Ο ρεαλισμός και η έκκληση του Μπάνε Πρέλεβιτς (video)

Την επιτακτική ανάγκη να διατεθούν 5.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωννιστικής με τα Τρίκαλα στο PAOK Sports Arena υπογράμμισε ο Μπάνε Πρέλεβιτςσε έκτακτη συνέντευξη τύπου. Όλα αυτά για να παραμείνει βιώσιμη η ΚΑΕ και να “πατσίσει” τη χασούρα του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς στην Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε:

“Κάθε χρόνο γίνεται ένας προγραμματισμός για τα έσοξα και έξοδα. Ακόμη, γίνεται ένα πλάνο για τις παλιές υποχρεώσεις είτε για το Δημόσιο, είτε για το άρθρο 99. Υπολοίζουμε τα έσοδα από τα ματς, με τον Άρη και τον Ολυμπιακό, κυρίως, αλλά και για υποχρεώσεις για το Δημόσιο που δεν πρέπει να τις καθυστερούμε. Είναι κάτι που δεν είναι καινούριο, οπότε δεν μπορούμε να τις καθυστερούμε. Αυτήν τη στιγμή παίζοντας κεκλεισμένων των Θυρών με τον Ολυμπιακό, χάθηκαν πολλά λεφτά και δεν έχουμε πάρει ακόμα τα λεφτά από τη κεντρική χορηγία.

Χάνοντας τα έσοδα από τον Ολυμπιακό, έχουμε τον τρόπο να τα καλύψουμε, αλλά αυτό για να γίνει πρέπει να πουλήσουμε 5.000 εισιτήρια. Αυτό το κενό δημιουργήθηκε επειδή χάσαμε τα έσοδα από τον Ολυμπιακό, στα οποία είχαμε υπολογίσει.

Είμαστε τρία χρόνια στο άρθρο 99, κάτι που δεν κάνουν πολλές εταιρίες. Είχαμε τη λύση να πουλήσουμε παίκτες και να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Αποφασίσαμε να μην το κάνουμε γιατί σεβόμαστε τους οπαδούς, αλλά και το τεχνικό τιμ, το οποίο κάνει καταπληκτική δουλειά και σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Για τα δεδομένα των εισπράξεων προ Ολυμπιακού, πως μπορείτε να υπολογίζεται στα 5.000 εισιτήρια: “Όλοι ξέρουμε ποως δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Παρουσιάζω την ανάγκη και ο καθένας ας το εκλάβει όπως θέλει”.

Για τη χορηγία: “Η πρώτη σύμβαση εκτελείται, ενώ είμαστε σε αναμονή για τη δεύτερη. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μία ταμειακή δυσκολία”.

Για το γεγονός ότι είναι απίθανο να πουληθούν 5.000 εισιτήρια: “Γιατί να μη γίνει; Αυτήν τη στιγμή παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Δώσαμε τη δυνατότητα να αγοραστούν εισιτήρια και μέσω ίντερνετ. Μπορεί ο καθένας απ’ όλον τον κόσμο να αγοράσει ένα εισιτήριο αξίας 10 ευρώ, για να λύσουμε το πρόβλημα της ΚΑΕ”.

Για το αν τελικά δεν πουληθούν: “Εναλακτικό πλάνο υπάρχει, αλλά γιατί να το σκεφτόμαστε. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Παρουσιάζω τη λύση και ελπίζω να γίνει”.

Για το ποιους παίκτες είχατε προτάσεις: “Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα για να μη δημιουργήσω πρόβλημα. Πάντως, αν το κάναμε θα είχαμε λύση στα οικονομικά και θα καλύπταμε πολλά κενά”.

Για τα προβλήματα στην καθημερινότητα σε ότι εχει να κάνει με τα οικονομικά: “Δεν έχουμε αυτήν τη στιγμή κανένα θέμα. Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που λύνονται μόνο με πληρωμή και έχουν γίνει πριν πολλά χρόνια”.

Πόσα λεφτά χάθηκαν απο το ματς με τον Ολυμπιακό: “Πιστεύεις ότι θα βοηθήσει; Είναι 50, 000 ευρώ, μαζί με το πρόστιμο. Δεν έχουμε παίκτη που παίρνει 50.000 ευρώ”.

Για το πρόβλημα που δημιουργούν οι οπαδοί: “Δεν μπορεί να συμμετέχει μόνο η ομάδα. Είναι ένα θέμα της κοινωνίας και της Αστυνομίας. Είναι το βασικό ότι πρέπει να υπάρχει συνείδηση”.

Για το αν έχει γίνει κρούση με ΠΑΟΚτσηδες με οικονομική ευχέρεια για να βοηθήσουν: “Ναι, έχουμε προσεγγίσει. Μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και να βοηθήσουν”.

Για τις κινήσεις που έγιναν με Σαββίδη και άλλους ανθρώπους: “Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν υπήρχαν ποτέ. Εμείς ανοίξαμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αλλά κανείς δεν εβαλε χρήματα. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε, γιατί αν κάποιος πήγαινε και έβαζε τα χρήματα θα γινόταν μεγαλομέτοχος”.

Για τη χορηγία: “Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα θέμα που μας εμποδίζει να πάρουμε τα χρήματα”.

Για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές παικτών: “Είναι υποχρεώσεις παλιές προς το Δημόσιο. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή και από την πρώτη στιγμή έπρεπε να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις”.

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει βοήθεια από τον κόσμο,παρότι την προσπάθεια που κάνατε: “Εγω πιστεύω ότι λίγοι έχουν καταλάβει σε πόση δύσκολη θέση είναι η ΚΑΕ και πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα στην Ελλάδα. Δυστυχώς πληρώνουμε παλιές αμαρτίες.Σε κάθε συζήτηση ήταν και ποιον παίκτη θα πάρουμε. Άρα είναι κατανοητό ότι κανένας δεν έχει καταλάβει τη δύσκολη θέση που είμαστε”.

Για το πλάνο στις πληρωμές: “Έτσι ήταν προγραμματισμένα, μέχρι να λήξει η χρονιά. Αυτά που μπορούμε να τα καθυστερήσουμε, το κάναμε με κάποιες εγγυήσεις. Πάνω απ’ όλα πρέπει να πληρώνουμε το Δημόσιο”.

Για το αν δεν πληρώσει ο ΠΑΟΚ κάποια δόση στο Δημόσιο: “Μπορεί να με βλέπετε και τελευταία χρονιά”.

Για τα πόσα διαρκείας έχει η ΚΑΕ: “Γύρω στα 500 και σύμφωνα με τα παιχνίδια, έβγαινε 5 ευρώ το ματς. Ήταν μια φθηνή διασκέδαση”.

Για το έργο που ακολουθεί η διοίκηση: “Μετά από τρία χρόνια έχω καταλάβει ότι δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα, βάζοντας προσωπική ζημία”

Για τη συμμετοχή στο Γιουροκάπ: “Οικονομικά δε συνέφερε. Η συμμετοχή στο Γιουροκάπ δε συμφέρει. Δεν έχεις έσοδα από τη διοργανώτρια. Η ομάδα του ΠΑΟΚ από τι στιγμή που μπορεί να συμμετέχει, πρέπει να συμμετέχει. Με 100 εισιτήρια, όμως, δεν μπορείς να πας πουθενά”.

Για το ότι Μαρκόπουλος και Μπόγρης είχαν πει ότι ήταν καλό που αγωνίστηκε η ομάδα: “Ήταν πάρα πολύ σωστή η απόφαση, γιατί προσεγγίσαμε κάποιους παίκτες που θα παίζανε στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει αποκτήσει και εμπειρίες. Πιστεύαμε ότι μπορεί να βοηθήσει αυτό, αλλά δεν έγινε. Η ζημία ήταν γύρω στις 50.000 ευρώ”.

Για τη βοήθεια από τον ερασιτέχνη και το πρόβλημα με τη ΔΕΗ: “Εμείς είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου. Δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε βοήθεια από τον Ερασιτέχνη, γιατί πιστεύω ότι κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Αυτό είναι θέμα του ερασιτέχνη και εμείς δεν ασχολούμαστε. Εμείς, όμως, πρέπει να οργανωθούμε γιατί πρέπει να πληρώνονται από εμάς”.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις Λι! (pic)

Σκουρτόπουλος: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Έδωσε sneak peek από τη βόμβα ο ΠΑΟΚ

Εύκολα τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός (video)

Live ξέσπασμα του Λυκογιάννη (video)

«Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»

«Είχα να σκοράρω με κεφαλιά από τα 10»

Η ροπαλιά του ΠΑΟΚ σε video

«Δεν κοιτάμε πρόσωπα, αλλά τη δουλειά»

Λυκογιάννης: «Τα δίνουμε όλα!»

«Έσπασε» το ρόδι ο ΠΑΟΚ

Κλοπ: «Πάνω από Μέσι-Ρονάλντο ο Σαλάχ»

Ο Τσόλακ είναι… on fire (videos)

Live + stream: ΠΑΟΚ – Ηρακλής

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ…

Live Stream: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Φοβερή γκολάρα Τσίλγουελ (video)

Κεραμιδάς: «Μεγάλης σημασίας η νίκη»

Έκτακτο: Θετικό κρούσμα στον ΠΑΟΚ

Έσπασε το… ρόδι με οβίδα Μπαράλες (video)

Βρήκε ομάδα ο Πρίγιοβιτς

Ποιος Μέσι; Ετοιμάζει νέο μπαμ η Παρί

Παράνοια με τον Σφιντέρσκι στην Πολωνία! (pics)

Χορός εκατομμυρίων για Πέλκα

Η ώρα του Μιτρίτσα

Διαχείριση ενόψει ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

Με ψυχολογία στα ύψη κόντρα σε ΑΕΚ

Τους «καθάρισε» ο Τσόλακ (vid)

Δεν έχουν ξεχάσει τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ

«Χάζεψαν» με τον Ρονάλντο (pic-vid)

ΠΑΟΚ-Αερωπός στο YouTube

Προβληματισμός στην Ιαπωνία για Καγκάβα

Κορυφή ξανά με όπλο τον προπονητή του!

Ο κορονοϊός δεν σταματά τον Τσιγγάρα!

«Συναγερμός» στη Μίλαν

Ψήφισαν τροπολογία αύξησης για το Καραϊσκάκη!

Έκτακτο: Θετικό κρούσμα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μέσα από τη στατιστική

«Πελάτης» του ο Βόλος

Μεγάλο παιχνίδι για Βαρέλα την Κυριακή!

Θα πάρει… μπόνους ο ΠΑΟΚ Β;

Εκδικάστηκε η προσφυγή ΟΣΦΠ κατά Super League

Πρόβλημα για Ηρακλή πριν τον ΠΑΟΚ

«Είχα να σκοράρω με κεφαλιά από τα 10»

«Δεν κοιτάμε πρόσωπα, αλλά τη δουλειά»

Έκτακτο: Θετικό κρούσμα στον ΠΑΟΚ

Δίνει λύσεις ο Καντουρί (video)

Ο Βαρέλα γράφει ιστορία (video)

Ελ Καντουρί 52 ημέρες μετά!

Με επιστροφές και απουσίες κόντρα στον Βόλο!

Σκουρτόπουλος: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Live ξέσπασμα του Λυκογιάννη (video)

«Οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»

Η ροπαλιά του ΠΑΟΚ σε video

Λυκογιάννης: «Τα δίνουμε όλα!»

«Έσπασε» το ρόδι ο ΠΑΟΚ

Live + stream: ΠΑΟΚ – Ηρακλής

Κλοπ: «Πάνω από Μέσι-Ρονάλντο ο Σαλάχ»

Φοβερή γκολάρα Τσίλγουελ (video)

Οδοστρωτήρας η Λίβερπουλ, βαθμός για Γιαννούλη (videos)

Ματσάρα έπος στο Λέστερ (videos)

Εύκολα τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός (video)

Έσπασε το… ρόδι με οβίδα Μπαράλες (video)

Παραβίαση του ΚΑΠ από τον Ολυμπιακό! (pic)

Με αυτούς έρχεται στην Τούμπα ο Βόλος (video)

Απολογήθηκε με υπόμνημα ο Ολυμπιακός

Όλα τα καλά παιδιά μαζί…