Εμφύλιος στον Αρη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των οργανωμένων οπαδών του Αρη με τον Λάμπρο Σκόρδα δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Οι οργανωμένοι έστειλαν νέο μήνυμα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και στους εξωδιοικητικούς παράγοντες, αλλά και βετεράνους να βοηθήσουν την ομάδα: «Δυναμιτίζετε το κλίμα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Διαδίδετε ότι δεν υπάρχει Άρης! Είναι πολύ επικίνδυνα […]

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των οργανωμένων οπαδών του Αρη με τον Λάμπρο Σκόρδα δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Οι οργανωμένοι έστειλαν νέο μήνυμα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και στους εξωδιοικητικούς παράγοντες, αλλά και βετεράνους να βοηθήσουν την ομάδα:

«Δυναμιτίζετε το κλίμα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Διαδίδετε ότι δεν υπάρχει Άρης! Είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Είσαι πολύ μικρός για να ορίσεις ματς για όλη την ύπαρξή του λαοπλάνε και προπαγανδιστή!
Προσπαθεί να “ψήσει” όλο τον κόσμο και να ρίξει αλλού τι ευθύνες. Την Κυριακή ο Άρης παίζει ένα αγωνιστικό αποτέλεσμα. Μην τρελαίνεστε το μυαλό σας και κάποιους περίεργους που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα».

Όπως το 2005
«Ίδια πεπατημένη με το 2005, καμία απολύτως διαφορά σε θέματα πολύ σημαντικά, που θα έπρεπε να τα διαχειριστούν τελείως διαφορετικά. Αντ’ αυτού μέσα σε ένα παραλήρημα από λαϊκισμό ο συγκεκριμένος κάλεσε λυτούς και δεμένους, ούτως ώστε ο Άρης να παίξει τα ρέστα του με τους ανύπαρκτους. Ένα παιχνίδι ντε και καλά το όρισε ως παιχνίδι 100ετίας. Είναι προφανής ο λόγος. Να έρθει ο κοσμάκης στο γήπεδο κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην μπορέσει να συγκρατηθεί και αυτό να το χρησιμοποιήσει αυτός και να λέει ότι μπήκαν μέσα οι… αμόρφωτοι και όσα άλλα λέει… Και ποιος τα λέει αυτά; Αυτός που έκανε 9 εκατ. ευρώ χρέη, λες και είναι φιστίκια!

Ο καθηγητής της διχόνοιας
«Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι. Δεν θα πρέπει κανείς να παρασυρθεί και να δημιουργήσει το παραμικρό από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα ή κάποια πρόκληση. Ο καθηγητής της διχόνοιας απόρησε πως άνθρωποι 19 ετών να έχουν αρνητική άποψη και να τον χλευάζουν. Ο 19χρονος οπαδός του Άρη δεν έχει το δικαίωμα να ξέρει τι έκανες εσύ στην ομάδα; Αν το ξέρει είναι στημένος, αν δεν ξέρει τίποτα, θα φροντίσεις να τον ενημερώσεις για τα ακριβώς αντίθετα. Δεν απευθύνεσαι σε μπούφους και αστοιχείωτους».

«Να παραιτηθείτε, αν έχετε τσίπα»

Τι μπήκαν να κάνουν αυτός και οι Αριστοτελίδης, Τσιόκνης, Βασβάνης, Κώνστας και Γιώτας; Δώσατε μήπως χρήματα στους παίκτες; Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα και ευθιξία, δεν μπορεί να μην σας ενοχλούν αυτά που γίνονται στην ομάδα. Τι συμφέροντα έχετε; Πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την ομάδα στην ησυχία της. Μια συνέλευση 1000 και ανθρώπων αποφάσισε ότι δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος είναι στην διοίκηση. Μια συνέλευση που εντέχνως λοιδορήθηκε και υποτιμήθηκε, προσπάθησαν να μην δώσουν την σημασία της όπως άλλες φορές, γιατί χαρακτηρίστηκε παράνομη. Η συνέλευση του Δεκεμβρίου όταν σε ξύπνησαν για να πας τα 150 φυτά του ήταν κανονική; Ήρθες εσύ σαν τον Χριστό να αναλάβεις με έναν γύρο ολόκληρο, με το θέμα των μεταγραφών ανοικτό και μας λες στις 10 Μαρτίου 2014 ότι το παιχνίδι την Κυριακή είναι ματς 100ετίας. Είσαι ύποπτος και ο κόσμος έχει το μυαλό και μπορεί να καταλάβει γιατί τα κάνεις αυτά».

«Είναι ντροπή να είναι έξω οι βετεράνοι»

«Έταξε και πριμ 400.000 ευρώ στους παίκτες που τους έχει απλήρωτους. Και τι έγινε που θα δώσουμε λεφτά από του χρόνου; Τόσα ακούω, ας ακούσω και αυτό! Είναι αδίστακτος. Προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο γιατί έχει στο μυαλό του πως θα είναι πρόεδρος. Δεν δίνει δεκάρα για τίποτα άλλο εκτός από την πάρτη του. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Πάει να παρουσιάσει την ομάδα ως τελειωμένη εδώ και καιρό. Είναι τεράστια ντροπή οι βετεράνοι να μην έχουν θέση και φωνή στην ομάδα μας. Είναι λυπηρό να έχουν άποψη άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό και οι βετεράνοι της Αρειανάρας μας, ο Γιάννης Βένος και άλλοι πολλοί δεν μπορούν να έρθουν στο Χαριλάου γιατί νιώθουν ξένοι. Ποιοι είστε εσείς που δεν θέλετε τους βετεράνους και μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο; Οι βετεράνοι που μάτωσαν μέσα στα γήπεδα, άλλοι έχουν κάνει φυλακή από τη Χούντα, δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο! Είναι ξεφτιλά και ντροπή, άνθρωποι που έχουν ματώσει για την φανέλα να μην έχουν γνώμη και να έχουν γνώμη οι άφραγκοι».

Κάλεσμα σε βετεράνους και εξωδιοικητικούς

«Βλέπουμε μια ομάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με παίκτες απλήρωτους, βλέπουν τις συνεντεύξεις που κάνει, πατάει πάνω σε δικαστική απόφαση και να μη φεύγει. Δεν είναι δική σας η ομάδα. Γράφει τον κόσμο εκεί που δεν πιάνει μελάνη, είναι αδίστακτος, ούτε οικογένειες λογαριάζει, ούτε δουλειές, έχει μετατρέψει το “ναό” μας σε φρούριο για να παραμείνετε εσείς στην διοίκηση! Φύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ανασάνει η Αρειανάρα μας! Οι πρακτικές σας δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έχετε αποτύχει παταγωδώς, αμφιβάλλουμε αν θέλατε να… πετύχει. Ο απλός κόσμος φυσικά και δεν μπορεί να γνωρίζει κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Τα κρατάμε μέσα μας. Είναι λυπηρό όταν πριν μερικά χρόνια μας έχει οδηγήσει ο συγκεκριμένος και η παρέα του να τρελαθεί ο εγκέφαλος μας και πέσαμε σε ένα από χειρότερα λάθη μας και τον στηρίξαμε με την ομάδα ριγμένη. Τα λάθη που κάναμε δεν θα τα ξανακάνουμε. Ενώ έριξε συστηματικά την ομάδα στην Β’ Εθνική, τον στηρίξαμε. Είναι εξοργιστικό ο Άρης να υποβιβάζεται και να παραμένει ο συγκεκριμένος πρόεδρος. Δεν υπάρχουν άλλοθι για κανέναν. Εξαφανιστείτε! Αφήστε τον Άρη να κοιτάξει την επόμενη μέρα ενωμένος. Κάνουμε κάλεσμα στους βετεράνους της Αρειανάρας μας γιατί σε περίοδο διαχειριστών θα πρέπει να έχουν λόγο. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους εξωδιοικητικούς παράγοντες να ξέρουν ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Δεν θα μπορεί μια ομάδα με 1,5 εκατ. αρρωστάκια να μην έχει επόμενη μέρα». Αυτό το πράγμα δεν είναι Άρης, να το ξέρετε όλοι όσοι είστε δίπλα του! Ο Άρης θα πρέπει να είχε σωθεί προ καιρού. Έχεις μικρύνει τόσο πολύ το DNA του Αρειανού! Κάνατε τον Αρειανό να πανηγυρίζει γιατί πήγε στον τελικό. Εμείς όμως είχαμε γυρισμένα μυαλά γιατί τους χάσαμε! Είναι δυνατόν να κάθονται και να τον ακούν και να τον πιστεύουν; Οι ινδιάνοι ψόφησαν, τα καθρεφτάκια έσπασαν…».

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

«Καίγεται» για Ομπαμεγιάνγκ η Τσέλσι

Ο Ευαγγέλου στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ!

Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά των ΜΜΕ

Οι αφίξεις ξεκινούν με… Χαντς

Μεταδόσεις με Ακρόπολις και Champions League

Τα πρωτοσέλιδα 17/8 (video)

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Τεντόγλου (videos)

Όταν ο Τετράτζε έγινε κάτοικος Τούμπας

Η φανέλα που δείχνει ενότητα

Σκόραρε ξανά ο Τσόλακ (video)

Παρέμβαση FIFA και UEFA κατά Αυγενάκη

Έκλεισε ταλέντο ο ΠΑΟΚ

Στα κορυφαία ταλέντα της Ολλανδίας ο Τζόλης

Άκπομ: Από φευγάτος… ήρωας

Οι διαφορετικές φανέλες του ΠΑΟΚ (pics)

Ακόμα μετρά πληγές από τον Λαόθ

Ο Αουγκούστο έχει… πέραση στην Αραβία

Τα λένε Σαββίδης- Λουτσέσκου!

Εμφανίστηκε λόγω Άκπομ ο Ζαμπά

Ο Χαρίσης φέρνει λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης!

Απίθανο καψόνι στους παίκτες της Γιουνάιτεντ

Παράπονα Βόλου για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Ήρωας της Μίντλεσμπρο ο Άκπομ

ΠΑΟΚ σ’αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Το ματς της χρονιάς στην Ιταλία (videos)

Οι επιλογές στα στόπερ για την πρεμιέρα

H επιστροφή του Ουαγκέ και το μήνυμα του ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκή διάκριση για τα ΠΑΟΚτσάκια

Κραυγή αγωνίας από τον Χατζόπουλο

Σκόραρε ξανά ο Τσόλακ (video)

Γεμάτο απουσιολόγιο ενόψει πρεμιέρας

«Ξύλο» με… πρωταγωνιστή τον Ζαμπράνο (video)

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Τεντόγλου (videos)

Γκολάρα από Ουάρντα (video)

Τα γκολ του Μπράντονιτς με την Δόξα Βώλακα

«Χτύπημα» ΠΑΟΚ με Πέντερσεν!

Επίσημη επιβεβαίωση για Πέλκα!

Όταν αποσύρθηκε η φανέλα «12» (pic)

Η ευκαιρία του Τσαούση

Ψηστήρι και… τρέλα για τον ΠΑΟΚ! (video)

Οι αφίξεις ξεκινούν με… Χαντς

Έκλεισε ταλέντο ο ΠΑΟΚ

Χαντς ο… πρώτος!

H ώρα των αφίξεων!

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στους Μπουλς»

Μετράει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν

Πόλεϊ: «Ανυπομονώ να έρθω στον ΠΑΟΚ»

«Καρφιά» Δεληζήση για Μπούργος

Ολυμπιακός ημίχρονο, Νότιγχαμ τελικό

Άκυρο της UEFA στη Λέφσκι!

Ιωνικός: «Αφήνουν το ποδόσφαιρο στην τύχη του»

Μπες-βγες στον Παναιτωλικό ενόψει Τούμπας

Μεταγραφή από Μάλμε για ΟΦΗ