Εκδρομές από παντού!

Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ από παντού διοργανώνουν εκδρομές για τον τελικό

Εκδρομές για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό διοργανώνουν δεκάδες ΣΦ ΠΑΟΚ από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Το σάιτ των συνδέσμων (1926.gr) φιλοξενεί τις εξής ανακοινώσεις για εκδρομές:

**Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει μεγάλη εκδρομή για τον τελικό του κυπέλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. 90 λεπτά διαδικαστικού χαρακτήρα έμειναν για να σηκώσουμε το τρόπαιο και κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να το πανηγυρίσουμε το Γαμημένο μέσα στην Αθήνα. Πληροφορίες και εγγραφές μόνο στα γραφεία του συνδέσμου (Π.Π. Γερμανού 39), από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη τις ώρες 17:00 – 22:00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

**Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από την Τετάρτη 23 ως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 6-10 μμ θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου.  Προτεραιότητα στα εισιτήρια έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί και σε μη μέλη. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο στα γραφεία μας, Πειραιώς 4 (Π.Τσαλδάρη) στην Ομόνοια.  Λόγω της τεράστιας ζήτησης, είναι αδύνατο να απαντάμε σε τηλέφωνα, μηνύματα και email, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.

**Το club ΠΑΟΚ Κοζάνης «West Rebels» διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ στις 26 Απριλίου 2014. Πληροφορίες – εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου (Μ. Κυράτσου 3) και στα τηλέφωνα: 6978.038.362 και 6981.921.518»

**Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY-ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.ΙΚΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 19:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23:00

**Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον τελικό κυπέλλου Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός στις 26/4. Πληροφορίες ΜΟΝΟ από τα γραφεία του συνδέσμου μας, Κομνηνών 56 καθημερινά από τις 20:00

**Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Ο Σύνδεσμος θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 12:30 για την ομαλότερη οργάνωση της εκδρομής. Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν εγκαίρως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Απαραίτητα για τους κατόχους διαρκείας, φωτοτυπία η ταυτότητα και για εγγραφή 30€.

**ΤΟ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ META ΤΙΣ 17:00

**Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ διοργανώνει οδική εκδρομή στην Αθήνα, για να τον τελικό κυπέλλου (Σάββατο 26/4/2014, ΟΑΚΑ) Πληροφορίες για την συμμετοχή, καθημερινά μετά τις 19:00, στα γραφεία του συνδέσμου και στα τηλ. 6906078900 και 6980081701

**Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!(ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΘΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ 4

**Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

**Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1992 διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό. Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου (Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 39) μετά τις 8. Προκαταβολή 30 ευρώ μέχρι την ΤΡΙΤΗ

**TO CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ CLUB Παρθενίου Βαρδάκα Α΄Πάροδος. ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

**Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ “ΜΠΕΛΛΟΣ” 1963 ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

**Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ… ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

**Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΩΡΕΣ : 19:00 – 22:00

**Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πανοράματος οργανώνει εκδρομή για τον τελικό. Εγγραφές ΜΟΝΟ από το σύνδεσμο ο οποίος είναι ανοιχτός κάθε μέρα.

**Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.

**Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΗΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΠΡΩΙ 11-2 ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6-11.

**PAOK CLUB DRAMA ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ: ΕΝΗΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 17 (ΕΝΑΝΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΟΤΕ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.

**Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό της 26ης Απριλίου. Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 21.00.Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να το έχουν απαραίτητα μαζί τους. ΠΛ.2311.281.490

**Οι κάτοχοι διαρκείας που επιθυμούν να έρθουν στην εκδρομή, να φέρουν τα διαρκείας στα γραφεία του Σ.Φ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α Μ Ε Σ Α !!! Ώρες λειτουργίας 20:00-23:00 καθημερινά. (Όσοι δεν έχουν διαρκείας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοί)

**Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας διοργανώνει εκδρομή στην χαβούζα 26/4 για τον τελικό κυπέλλου με τον βάζελο. Εγγραφές καθημερινά ΜΟΝΟ στα γραφεία του συνδέσμου έως την Τετάρτη.

**Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗΣ διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό με τον πράσινο λαγό. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 8 το βράδυ

**Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΠΑΝΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μέτριος εγώ – Κάθαρσις

Χτίζει σερί ο Α. Ζίβκοβιτς

Η ήττα με τα μάτια του ΠΑΟΚ

Ράσταβατς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Η γκέλα του ΠΑΟΚ σε video

Η υπόσχεση του Ζίβκοβιτς

Στήριξε Γκαρσία ο Ουάρντα!

Α. Ζίβκοβιτς: «Δεν θα τα παρατήσουμε!»

Η βαθμολογία της Super League

«Να αρπάζουν την ευκαιρία όσοι παίζουν»

Η απόδοση των παικτών

Πισωγύρισμα ΠΑΟΚ με ήττα στην Τρίπολη

Live: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Πήραν… ανάσες και έπαιξαν Τζόλης-Ζίβκοβιτς

Ερωτήματα για το οφσάιντ στον Κρμέντσικ (pic)

Το δοκάρι του Ουάρντα (video)

Αλλαγή διαιτητή στο Λάρισα- ΠΑΟΚ!

Η γκολάρα του Κρμέντσικ ακυρώθηκε! (pic+video)

Λάμπρου 422 ημέρες μετά

«Ενδιαφέρεται για Τζόλη η Μπαρτσελόνα»

Έξαλλοι λόγω… ΠΑΟΚ οι Πορτογάλοι!

«Πυρετός… Καγκάβα στον ΠΑΟΚ!»

«Ο Κούτσιας θα τρελάνει την Τούμπα»

Απογοήτευση στην Μίντλεσμπρο για τον Άκπομ!

To πρόβλημα του Ντούγκλας

Δοκιμές ενδεκάδας με… αλλαγές!

Τα δυο «όχι» του Βλάνταν Ίβιτς (pic)

«Εδώ είναι τα κεντρικά» (pics)

Έγιναν εκπλήξεις στο Europa League

Έπαθαν πλάκα οι Άγγλοι με τον Τζόλη

«Ασπρόμαυρη» υποδοχή στην Καλαμάτα (pics)

Τι συμβαίνει με τον Κούμαν; (video)

Προσπαθεί να σώσει τον Κούγια ο Αυγενάκης!

Χαμένη λόγω Μπράντονιτς η Ράντνικ

To ακροβατικό του Κρμέντσικ πήρε βραβείο!

Συνεχίζουν χέρι-χέρι ΟΣΦΠ και Άρης

Σπάσιτς: «Να δέσει τον Αντρίγια ο ΠΑΟΚ!»

Η υπόσχεση Βιεϊρίνια στην ΚΑΕ (video)

Μέσα ο Τζόλης, απρόοπτο με Αντρίγια!

Ο… σκιέρ Ελ Καντουρί στην Τρίπολη (video)

Τρία χρόνια αήττητος από τον Αστέρα

«Ασπρόμαυρη» η Εθνική Ελλάδος

Φοβερό μήνυμα ΚΑΕ για Βιεϊρίνια (pic)

Με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Καγκάβα: «Ο Γκαρσία είναι μαχητής!»

Καγκάβα: «Μεγαλώνω αλλά μπορώ να παλέψω!»

Η απόδοση των παικτών

Η αυτοκριτική του Μουργκ

Χτίζει σερί ο Α. Ζίβκοβιτς

Η ήττα με τα μάτια του ΠΑΟΚ

Η γκέλα του ΠΑΟΚ σε video

Η υπόσχεση του Ζίβκοβιτς

Στήριξε Γκαρσία ο Ουάρντα!

Α. Ζίβκοβιτς: «Δεν θα τα παρατήσουμε!»

Γκαρσία: «Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία»

Αλλαγή διαιτητή στο Λάρισα- ΠΑΟΚ!

Μπιτς: «Παιχνίδι… πρόκληση»

«Να μην ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού»

Υπέρ της επανέναρξης ο ΠΑΟΚ

Όλοι μέσα για Λάρισα!

Το Λάρισα-ΠΑΟΚ σε αριθμούς

Κάρτερ: «Έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Τι συμβαίνει με τον Κούμαν; (video)

Μεγαλείο ψυχής από Κλάιφερτ

Νέο πλήγμα στην Λίβερπουλ

Με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Ράσταβατς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο Απόλλωνας έβαλε σε μπελάδες τον ΟΦΗ

Ο Αστέρας με τα μάτια του ΠΑΟΚ

Μποροβήλος: «Γραφικότητες τα περί αναδιάρθρωσης»

Επιστροφές στον Αστέρα ενόψει ΠΑΟΚ

Πήρε αναβολή για το «ντου» ο Μαρινάκης