Έτοιμοι για τις εκδρομές!

Όλες οι ανακοινώσεις των συνδέσμων του ΠΑΟΚ

Ανακοινώσεις σχεδόν από όλους του συνδέσμους του βγήκαν την σημερινή ημέρα λόγω των εκδρομών που ετοιμάζονται για τον τελικό κυπέλλου στο Ο.Α.Κ.Α με τον Παναθηναϊκό..

Διαβάστε τες παρακάτω:

“Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 διοργανώνει μεγάλη εκδρομή για τον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. 90 λεπτά διαδικαστικού χαρακτήρα έμειναν για να σηκώσουμε το τρόπαιο και κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να το πανηγυρίσουμε μέσα στην Αθήνα. Πληροφορίες και εγγραφές μόνο στα γραφεία του συνδέσμου (Π.Π. Γερμανού 39), από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη τις ώρες 17:00 – 22:00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από την Τετάρτη 23 ως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 6-10 μμ θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου. Προτεραιότητα στα εισιτήρια έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί και σε μη μέλη. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο στα γραφεία μας, Πειραιώς 4 (Π. Τσαλδάρη) στην Ομόνοια. Λόγω της τεράστιας ζήτησης, είναι αδύνατο να απαντάμε σε τηλέφωνα, μηνύματα και email, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης “Μπέλλος” 1963 σας ενημερώνει από τη Δευτέρα 21 Απριλίου άρχισαν οι εγγραφές για τον τελικό.

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Ευόσμου Lemmy. Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον τελικό. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου. Είμαστε καθημερινά ανοικτά από τις 19.00 μέχρι τις 23.00.

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό της 26ης Απριλίου. Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 21.00.Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να το έχουν απαραίτητα μαζί τους…..Πληροφορίες 2311.281.490

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκδρομή του τελικού με τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες κι εγγραφές μόνο στα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά, πρωί 11-2 και απόγευμα 6-11.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ διοργανώνει οδική εκδρομή στην Αθήνα, για να τον τελικό κυπέλλου (Σάββατο 26/4/2014, ΟΑΚΑ) Πληροφορίες για την συμμετοχή, καθημερινά μετά τις 19:00, στα γραφεία του συνδέσμου και στα τηλ. 6906078900 και 6980081701

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον τελικό κυπέλλου Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός στις 26/4, πληροφορίες ΜΟΝΟ από τα γραφεία του συνδέσμου μας Κομνηνών 56, καθημερινά από τις 20:00.

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ. Ο Σύνδεσμος θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη από τις 12:30 για την ομαλότερη οργάνωση της εκδρομής. Παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν εγκαίρως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Απαραίτητα για τους κατόχους διαρκείας, φωτοτυπία η ταυτότητα και για εγγραφή τριάντα ευρώ.

Το CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τον τελικό Κυπέλλου ξεκίνησαν. Οι ενδιαφερόμενοι λόγω μεγάλης ζήτησης και πίεσης χρόνου να επισκεφτούν τα γραφεία του Συνδέσμου. Ο σύνδεσμος σήμερα ανοικτός μετά τις 17:00.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών Πατριαρχείο διοργανώνει εκστρατεία για τον τελικό. Από αύριο ξεκινάνε οι εγγραφές! Προπληρωμή απαραίτητα! (Προτεραιότητα στα μέλη του Συνδέσμου) Οσοι διαθέτουν διαρκείας για θύρες εκτός της 4.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Τρικάλων διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 26 Απριλίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από Δευτέρα.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κοζάνης 1992 διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό. Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου (Μ. Αλεξάνδρου 39) μετά τις 20:00. Προκαταβολή τριάντα ευρώ μέχρι την Τρίτη.

Tο CLUB Π.Α.Ο.Κ. Κατερίνης σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 21 Απριλίου άρχισαν οι εγγραφές για τον τελικό. Περάστε από τα γραφεία του Club, Παρθενίου Βαρδάκα Α’ Πάροδος για προκαταβολή εισιτηρίου.

Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ Νάουσας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκδρομή στο ΟΑΚΑ. Πληροφορίες μόνο στα γραφεία του συνδέσμου.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λιτοχώρου διοργανώνει εκδρομή κι ενημερώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για τον τελικό του Κυπέλλου. Πληροφορίες κι εγγραφές αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του συνδέσμου, ώρες 19:00 – 22:00.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πανοράματος οργανώνει εκδρομή για τον τελικό. Εγγραφές ΜΟΝΟ από το σύνδεσμο ο οποίος είναι ανοιχτός κάθε μέρα.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σερρών ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκδρομή του τελικού με τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες κι εγγραφές μόνο στα γραφεία του συνδέσμου, Μοναστηρίου 1, καθημερινά πρωΐ 11:00 – 14.00 και απόγευμα 18.00 – 23:00.

PAOK Club Δράμα εκδρομή για τον τελικό. Ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την εκδρομή του τελικού με τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες κι εγγραφές μόνο στα γραφεία του Συνδέσμου, Προμηθέως 17 (έναντι τεχνικού ΟΤΕ) καθημερινά μετά τις 19:00. Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο για τα λεωφορεία.

Οι κάτοχοι διαρκείας που επιθυμούν να έρθουν στην εκδρομή, να φέρουν τα διαρκείας στα γραφεία του Σ.Φ. Ηλιούπολης Α Μ Ε Σ Α !!! Ωρες λειτουργίας 20:00 – 23:00 καθημερινά. (όσοι δεν έχουν διαρκείας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοί).

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα 26/4 για τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εγγραφές καθημερινά ΜΟΝΟ στα γραφεία του συνδέσμου έως την Τετάρτη.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗΣ διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 20:00 το βράδυ.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κοπανού διοργανώνει εκδρομή στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες – εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά μετά τις 19:00”.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Live+stream: Λάρισα-ΠΑΟΚ

Μαζί τους και ο Μήτρου Λόνγκ (video)

Live+Stream: Κηφισιά – ΠΑΟΚ

«Προπονητής; Θα έδερνα τους παίκτες!»

Πιο κοντά στην άνοδο με Γιαννούλη η Νόριτς

Μπίσεσβαρ: «Ίσως παραμείνω στην Κύπρο!»

ΠΑΟΚ θα πει… ρόλερ κόστερ

Τον πληγώνει η άμυνα του

Έτσι έζησαν την ήττα (video)

Πάει για την «βόμβα» με Μάντεν ο ΠΑΟΚ!

«Τρελά» λεφτά για Χάαλαντ

Ένας ΠΑΟΚ σκληρός σαν… βούτυρο!

«Μονιμοποίηση» για Γιαννούλη

Ο Τζέραρντ στον πάγκο της Λίβερπουλ;

Ο… διπλάσιος Αντρίγια!

Στην Τρίπολη το πλήρωσε…

«Να εμφανιστούμε έτοιμοι για τον τίτλο!»

«Καθάρισαν» και επιστρέφουν

Γούσιος: «Δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο»

«Ενδιαφέρεται για Τζόλη η Μπαρτσελόνα»

Απογοήτευση στην Μίντλεσμπρο για τον Άκπομ!

«Πυρετός… Καγκάβα στον ΠΑΟΚ!»

«Ο Κούτσιας θα τρελάνει την Τούμπα»

To πρόβλημα του Ντούγκλας

Μέτριος εγώ – Κάθαρσις

Δοκιμές ενδεκάδας με… αλλαγές!

Στήριξε Γκαρσία ο Ουάρντα!

Η απόδοση των παικτών

«Ασπρόμαυρη» υποδοχή στην Καλαμάτα (pics)

Έγιναν εκπλήξεις στο Europa League

Τι συμβαίνει με τον Κούμαν; (video)

Έπαθαν πλάκα οι Άγγλοι με τον Τζόλη

Ερωτήματα για το οφσάιντ στον Κρμέντσικ (pic)

Χαμένη λόγω Μπράντονιτς η Ράντνικ

Συνεχίζουν χέρι-χέρι ΟΣΦΠ και Άρης

To ακροβατικό του Κρμέντσικ πήρε βραβείο!

Χτίζει σερί ο Α. Ζίβκοβιτς

«Να αρπάζουν την ευκαιρία όσοι παίζουν»

Ο… σκιέρ Ελ Καντουρί στην Τρίπολη (video)

Σπάσιτς: «Να δέσει τον Αντρίγια ο ΠΑΟΚ!»

Η ήττα με τα μάτια του ΠΑΟΚ

Η υπόσχεση Βιεϊρίνια στην ΚΑΕ (video)

Ράσταβατς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

«Ασπρόμαυρη» η Εθνική Ελλάδος

Τρία χρόνια αήττητος από τον Αστέρα

Φοβερό μήνυμα ΚΑΕ για Βιεϊρίνια (pic)

Η γκέλα του ΠΑΟΚ σε video

Με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Μπίσεσβαρ: «Ίσως παραμείνω στην Κύπρο!»

Τον πληγώνει η άμυνα του

Έτσι έζησαν την ήττα (video)

Ο… διπλάσιος Αντρίγια!

Στην Τρίπολη το πλήρωσε…

«Καθάρισαν» και επιστρέφουν

Και τώρα η Λαμία

Live+stream: Λάρισα-ΠΑΟΚ

Μαζί τους και ο Μήτρου Λόνγκ (video)

Πάει για την «βόμβα» με Μάντεν ο ΠΑΟΚ!

Για το διπλό στην Λάρισα ο ΠΑΟΚ!

Αλλαγή διαιτητή στο Λάρισα- ΠΑΟΚ!

Μπιτς: «Παιχνίδι… πρόκληση»

«Να μην ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού»

«Προπονητής; Θα έδερνα τους παίκτες!»

«Τρελά» λεφτά για Χάαλαντ

Ο Τζέραρντ στον πάγκο της Λίβερπουλ;

Τι συμβαίνει με τον Κούμαν; (video)

Ράσταβατς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο Απόλλωνας έβαλε σε μπελάδες τον ΟΦΗ

Ο Αστέρας με τα μάτια του ΠΑΟΚ

Μποροβήλος: «Γραφικότητες τα περί αναδιάρθρωσης»

Επιστροφές στον Αστέρα ενόψει ΠΑΟΚ

Πήρε αναβολή για το «ντου» ο Μαρινάκης