«Δεν ξέρω αν θα μείνω!»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στο INPAOK για την περιβόητη ανανέωση του συμβολαίου του που ακόμα δεν έχει επιτευχθεί!

Aναλυτικά το πρώτο μέρος της Συνέντευξης του:

-Θα σε βλέπουμε και μετά το καλοκαίρι του 2015 (που τελειώνει το υπάρχον συμβόλαιο) στον ΠΑΟΚ;

-“Δεν το γνωρίζω αυτό. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Βρύζα, αλλά ζήτησα μία συνάντηση και με τον κ. Σαββίδη για να βρεθεί μία λύση με το νέο μου συμβόλαιο. Κι αυτός θέλει να δει. Εγώ είμαι θετικός για να μείνω, αλλά όλα θα κριθούν μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαββίδη. Πιστεύω ότι θα βρούμε μία λύση”.

-Τι προτεραιότητες βάζεις για να μείνεις και τι στόχους έχεις;

-“Καταρχάς έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον ΠΑΟΚ. Αν βρεθεί κάποια λύση για την ανανέωση πρέπει να πάρουμε κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ και να έχουμε μία πολύ καλή πορεία τη νέα σεζόν. Ως προοπτική για μένα πάντα ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητα. Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ πριν κάνω οτιδήποτε άλλο”.

-Επειτα από 60 γκολ σε τρία χρόνια νιώθεις κάποια πίκρα που δεν κλείνει πιο εύκολα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου σου;

-“Πριν τελειώσει η περσινή σεζόν έγιναν κάποιες συζητήσεις, όπως και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Δεν έχουμε συμφωνήσει παρότι υπάρχει κοινή διάθεση για να τα βρούμε, αλλά με ενοχλεί περισσότερο ότι βγήκε προς τα έξω ότι έκλεισα και μάλιστα κυκλοφόρησαν και ποσά. Δεν έχει γίνει αυτό για κανέναν άλλο παίκτη και αυτό με πείραξε περισσότερο. Έως τώρα έχω βρεθεί δύο φορές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Περαιτέρω συζητήσεις, όμως, είναι καλύτερα να γίνουν με τον μεγαλομέτοχο. Είναι καλύτερα να μιλήσουμε μαζί για να βρεθεί η λύση και να είμαι κι εγώ ευχαριστημένος και η ομάδα”.

-Τι μπορείς να πεις με τον κ. Σαββίδη που θα δώσει τη λύση στην ανανέωση του συμβολαίου σου;

-“Κάθε χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Έχω φτάσει σε μία ηλικία 26 ετών και πρέπει να δω το μέλλον μου. Πιστεύω με τη συζήτηση με τον κ. Σαββίδη να βρεθεί μία λύση. Δεν αφορούν μόνο το οικονομικό αυτά που θα πούμε… ”.

-Ουσιαστικά με αυτά που λες, μετά τις επαφές που έχουν γίνει με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο και η επαφή με τον κ. Σαββίδη μπορεί να δώσει τη λύση για το νέο συμβόλαιο;

-“Έτσι είναι. Δεν βρέθηκε λύση στις επαφές με τον κ. Βρύζα. Έτσι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα είναι να μιλήσουμε με τον κ. Σαββίδη. Το ζητήσαμε και οι δύο αυτό άλλωστε”.

-Κάποια στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει ότι ο Κλάους είναι όλο το νόημα του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να σε αφήσει να φύγεις…

-“Γι’ αυτήν και μόνο τη δήλωση θέλω περισσότερο να βρεθώ μαζί του. Είμαι στον ΠΑΟΚ από το 1996, από 8 ετών. Αυτό το ξέρει καλά ο κ. Σαββίδης. Θα μιλήσουμε και πιστεύω ότι θα βρεθεί μία καλή λύση”.

-Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά τι αίσθηση έχεις για τη νέα σεζόν;

-“Θα είναι μία δύσκολη σεζόν. Πολύ δύσκολη. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη”.

-Αισθάνεσαι την ανάγκη όταν θα συναντηθείς με τον Σαββίδη να μεταφέρεις και κάποιες ανησυχίες τού κόσμου για τον ΠΑΟΚ;

-“Θα μιλήσουμε για όλα όχι μόνο για το συμβόλαιό μου. Θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ, για το τι σκέφτομαι εγώ για την ομάδα, τι αυτός κτλ. Ίσως ο κ. Σαββίδης δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα. Ίσως να βρεθεί η λύση μέσα από την επαφή μας”.Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!