Πάλι πρόβλημα ο Περέιρα

Με πολύ ομίχλη πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σε αυτή δεν έλαβε μέρος ο Φακούντο Περέιρα που συνεχίζει να έχει πρόβλημα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο παλιό του τραύμα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν ακούμπησε μπάλα, διότι ένιωσε το πόδι του βαρύ από την καταπόνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιελάμβανε διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρωινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στη φυσική κατάσταση και στη μυική ενδυνάμωση με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα παρά τη ομίχλη που σκέπασε το προπονητικό του Δικεφάλου για περισσότερη από μισή ώρα οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές δούλεψαν στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που είχε μείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό αγώνα με την ΚΠΡ στις 9 Αυγούστου και την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ο Φακούντο Περέιρα έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο οίδημα του παλιού του τραυματισμού, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αισθανόταν το πόδι του βαρύ από την καταπόνηση των προηγούμενων ημερών και προτιμήθηκε προληπτικά να μην προπονηθεί με μπάλα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Μάαρτεν Μάρτενς που έλειπε από την πρωινή προπόνηση με άδεια από το τεχνικό τιμ γυμνάστηκε πιο χαλαρά επειδή προερχόταν από ταξίδι.

Την Τρίτη (07.10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (08.10)».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!