«Αρνείται να χάσει»

Ο Τζέικ Όντουμ που πραγματοποίησε εκπληκτικό παιχνίδι τόνισε: «Ήρθαμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά και όσο περισσότερο μπορούμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω ότι σε πολύ σημαντικό βαθμό είχαμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα εκτός του ότι είναι πολύ σημαντικό, θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμη καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι που ακολουθεί και το οποίο γνωρίζω ότι είναι πολύ σημαντικό και για την αντιπαλότητα που υπάρχει. Η ομάδα μας είναι ομάδα που αρνείται να χάσει.

Παντού, ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια και για αυτό είδατε πόσες παρατάσεις παίξαμε μέχρι τώρα. Νομίζω ότι εκτός από την δουλειά που κάναμε εμείς μέσα στο γήπεδο, μας είχαν προετοιμάσει με εξαιρετικό τρόπο και οι προπονητές μας. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν να τρέξουν, ενώ τους οδηγήσαμε και σε πολλά λάθη. Είδα τις δύο παρατάσεις από τον πάγκο, αφού είχαμε αποβληθεί με φάουλ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο εύκολο από ότι στο κολέγιο. Γιατί στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη, όπως ο Χαραλαμπίδης και ο Μαρκ, αλλά όλα τα παιδιά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!