Βελούδινο διαζύγιο με Τζαβέλλα;

Ο Τζαβέλλας, αν και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκο, να ψαχτεί στην ευρωπαϊκή αγορά για ομάδα.
Δε θα τελειώσει εύκολα το θέμα «Γιώργος Τζαβέλλας». Ο Αγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας, θεωρώντας ότι προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος. Αφήστε, που ουδείς γνωρίζει, σήμερα, αν το διαζύγιο θα είναι οριστικό ή προσωρινό.
Ως ένα σημείο δεν προκαλεί έκπληξη η κατάληξη της «ιστορίας Τζαβέλλα», αφού όσοι έχουν ζήσει από κοντά τα προηγούμενα χρόνια τον Αναστασιάδη, γνωρίζουν πολύ καλά τις απόψεις του και πώς ενεργεί.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για τους δικούς του λόγους, επέλεξε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον διεθνή αμυντικό φορτώνοντάς του όλα τα «κακώς κείμενα» του τελευταίου μήνα, όπου η ομάδα δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά της. Η «έκρηξη» την επομένη του αγώνα στην Τρίπολη, προκάλεσε «πληγές», που πρέπει να κλείσουν άμεσα.
Το ζητούμενο είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον 27χρονο αμυντικό. Τρία είναι τα σενάρια που «παίζουν» αυτή τη στιγμή. Το πρώτο θα οδηγήσει, με κόστος, στη λύση του συμβολαίου προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να το πετύχουν αυτό οι δύο πλευρές; Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη 2,5 χρόνια, κάλλιστα θα μπορούσε να «καθίσει πάνω» στο συμβόλαιο και να εισπράξει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ από τον ΠΑΟΚ, αλλά στην παρούσα φάση δεν προκρίνεται από καμία πλευρά ως η ιδεατή λύση.
Η ΠΑΕ συζητά ακόμη και την περίπτωση να καλύψει μέρος των ετήσιων απολαβών του Τζαβέλλα (αγγίζουν τις 300.000 ευρώ) σε περίπτωση που βρει ομάδα η οποία όμως δεν μπορεί να σηκώσει όλο το οικονομικό βάρος.
Η τρίτη λύση είναι ο δανεισμός του σε κάποια ομάδα, όπως έγινε και με άλλους ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε ο Αναστασιάδης, μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να αναζητηθεί η οριστική λύση.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!