Ενημερώθηκε για το νομοσχέδιο

Ενήμερος για το νομοσχέδιο που σκοπεύει να καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή η Κυβέρνηση και δίνει την ευκαιρία σε όλες τις εταιρίες να ενταχθούν σε ρυθμίσεις, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου του μετέφεραν το σχέδιο νόμου το οποίο έχει στα χέρια του προκειμένου να το μελετήσει και να λάβει τις αποφάσεις του λαμβάνοντας υπόψιν του και τη γνώμη των φοροτεχνικών της ΠΑΕ που επίσης μελετούν τις διατάξεις της νέας ρύθμισης για να καταθέσουν την άποψη τους.

Επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι το πλαίσιο του σχεδίου θα αφήσει ικανοποιημένο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ καθώς του δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσει τα χρέη με τρόπο πολύ κοντινό με αυτόν που ίδιος πρότεινε στην προηγούμενη Κυβέρνηση πριν από δυο χρόνια.

Ο Σαββίδης δεν έχει δώσει δείγμα των σκέψεων του και των προθέσεων του σχετικά με το θέμα αναμένεται όμως ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί καθώς σύντομα η νέα ρύθμιση θα είναι νόμος του κράτους και θα τεθεί σε εφαρμογή καθώς πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να δώσει αντλήσει έσοδα από τις εταιρίες στις οποίες δίνει κίνητρα για να ξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!