Απίστευτοι οι πράσινοι σπίκερ!

Εκτός της προκλητικής μετάδοσης σε όλους τους αγώνες των σπίκερ της Nova που πανηγυρίζουν τους πόντους του Παναθηναϊκού και σχεδόν… κλαίνε στους πόντους του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να αποκρύψουν με τον τρόπο που ήθελαν τα επεισόδια από τους πράσινους οπαδούς, ενώ η πρόκληση ήρθε όταν ο δημοσιογράφος της Nova στην μικτή ζώνη ρώτησε τον προπονητή του Δικεφάλου Γιάννη Καλματζίδη τι έγινε και μετά το 9-9 και έχασε τον ρυθμό του ο Δικέφαλος που είχε ισοφαρίσει με 3 σερί πόντους.

«Καλά, εσείς δεν είδατε τι έγινε;», ρώτησε απορημένος τον ρεπόρτερ ο προπονητής του ΠΑΟΚ καθώς στο 9-9 έγιναν τα επεισόδια και η διακοπή του αγώνα.

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Κατάφεραν να μας κόψου το ρυθμό. Πετούσαν μπουκάλια μπύρας και άλλα αντικείμενα και οι διαιτητές τιμώρησαν τον Χιμένεθ με κόκκινη κάρτα και έδωσαν πόντο στον Παναθηναικό. Δεν είναι δυνατόν να διεξάγονται αγώνες υπ΄ αυτές τις συνθήκες. Σε οποιοδήποτε άλλο ματς το παιχνίδι θα είχε διακοπεί. Εδώ φοβούνται. Ο Παναθηναικός είναι έμπειρος να προστατεύεται από τέτοιες καταστάσεις. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί. Οχι να γίνεται χαμός επειδή θεώρησαν λανθασμένη μια απόφαση του διαιτητή. Είναι απίστευτο να λένε ότι ο Παναθηναικός έχει παράπονα από την διαιτησία. Το πρώτο σετ το κέρδισε με λάθος απόφαση διαιτητή. Και σε άλλα παιχνίδια ευνοήθηκε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!