Ετοιμάζει κάτι μοναδικό

Ο Ιβαν Σαββίδης με αφορμή τα 90 γενέθλια του ΠΑΟΚ ετοιμάζει για του χρόνου κάτι μοναδικό που δεν θα έχει γίνει ξανά.

Ως πρώτες σκέψεις του μεγαλομετόχου είναι να συνθέσει και να εμπλέξει ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ από διαφορετικές τάσεις και γενιές με στόχο τη σύνθεση και την επανεκκίνηση κάτω από πιο συγκεκριμένες αρχές.

Αρχικά θα δημιουργηθεί μια επιτροπή από διοικητικούς και στελέχη και στη συνέχεια μια ευρύτερη επιτροπή ή αρκετές υπο-επιτροπές που θα αναλάβουν συγκεκριμένες δράσεις.

Η έναρξη της επόμενης σεζόν θα έχει το «άρωμα» των 90 χρόνων και θα υπάρχουν σε όλη τη διάρκειά της αθλητικές διοργανώσεις, κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις και μια προσπάθεια να επανέλθει ο Δικέφαλος στις ρίζες του και να βρει η οικογένεια του ΠΑΟΚ σημεία που να την ενώνουν και να τα εκφράσει, ώστε τα γενέθλια να μην έχουν μόνο την έννοια της αποτίμησης της ιστορίας, αλλά την αφετηρία για το μέλλον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πήρε την πρωτοβουλία να προετοιμάσει το έδαφος ώστε τα 90ά γενέθλια να είναι γεμάτα λάμψη, ανάλογη του μεγέθους του ΠΑΟΚ! Ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική επιτροπή για να σχεδιάσει και να εκτελέσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα τιμήσουν το παρελθόν μας, θα υπογραμμίσουν τη φιλοσοφία μας και θα θέσουν το όραμα για τη νέα εποχή. Η επόμενη σεζόν θα είναι πλήρως αφιερωμένη στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ με εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν έκπληξη και θαυμασμό και θα ολοκληρωθούν με μια ανοιχτή εκδήλωση στις 12 Απριλίου 2016. Ο Ιβάν Σαββίδης, αποδεδειγμένος εκφραστής της ανάγκης για ενότητα και ανάπτυξη ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα επιβλέψει προσωπικά την πορεία των εκδηλώσεων, τα πρώτα σχέδια των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!