Πρόβλημα με Κωνσταντινίδη

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θέλει να μπει στα Play Offs πλησιάζει και ο Γιώργος Γεωργιάδης ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για να συνεχίσουν τη σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Η προπόνηση της Τρίτης (21.04) ήταν προσαρμογής μετά το ρεπό και αφορούσε περισσότερο τη μυική ενδυνάμωση και την τακτική και αυτή της Τετάρτης (22.04)  είχε το χαρακτήρα της κορύφωσης της εβδομάδας με την ένταση ν’ ανεβαίνει πολύ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με κεντρικές προσαρμογές και στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου με τακτικά ερεθίσματα και τέσσερις εστίες, ενώ στο τέλος της προπόνησης υπήρχε άσκηση για την αντοχή στην ταχυδύναμη.

 

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο εξαιτίας μιας απότομης κίνησης, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και δεν συμμετείχε προληπτικά στα παιχνίδια για να μην πιέσει το γόνατό του. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης που ταλαιπωρείται από μια ισχιαλγία προπονήθηκε κανονικά.

 

Την Πέμπτη (23.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: paokfc.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!