«Αυτό, αυτό είναι σωστό…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού 1ου τελικού με τον Ολυμπιακό στο PAOK SPORTS ARENA:

«Η παρουσία μας στο παιχνίδι της Δευτέρας αποτελεί τον οδηγό. Την Πέμπτη οφείλουμε όλοι ναείμαστε ξανά εκεί! Πιο δυνατά! Πιο μαζικά! Πιο παθιασμένα! Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, μπορεί να μην κρίνει τον πρωταθλητή, αφού θα πρέπει να περιμένουμε ίσως και μέχρι την επόμενη Τετάρτη, αλλά σίγουρα αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία για να στηρίξουμε αυτούς που με το πάθος τους και την αγωνιστικότητά τους, μας απόδειξαν για ακόμα μια φορά ότι πραγματικά το αξίζουν.

 

Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μην απαντήσει στις βλαχομαγκιές και στις προκλήσεις των Προύσαλη, Κοκκινάκη και των άλλων «υπερήφανων» και καλά δασκαλεμένων αθλητών του γαύρου και να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι η αγάπη του για το σύλλογο, είναι ισχυρότερη από όλα τα άλλα μας πάθη… Η στιγμή που ονειρευόμασταν πλησιάζει, η στιγμή που ο ΠΑΟΚ μας θα διεκδικεί και θα κατακτά τίτλους παντού έχει φτάσει και εμείς είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε επιτέλους να απολαμβάνουμε τους καρπούς από τις θυσίες που έχουμε κάνει, από τους αγώνες που έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια, για τα τέσσερα γράμματα που λατρεύουμε περισσότερο από την ίδια μας τη ζωή.

 

Υπενθυμίζουμε σε όλους μας, ότι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας όχι απλά παραμένει, αλλά είναι ακόμα πιο ορατός. Το πρωτάθλημα πρέπει να το πανηγυρίσει και θα το πανηγυρίσει η ομάδα μαζί με τον κόσμο της, όσα σετ και αν παιχτούν, όσοι αγώνες και αν απαιτηθούν. Όσο για τον αντίπαλό μας στους τελικούς… Αν είσαι γαύρος, ξέρεις…

 

Υ.Γ. Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό. Μετά τιμής Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!