Ο ΠΣΑΠ συγχαίρει τον ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΠ για την χθεσινή διοργάνωση του φιλικού φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και την εθνική 2004.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αλληλέγγυος με τον μικρό Χρυσοβαλάντη βρέθηκε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αντιπροσωπεία του οποίου παρέστη στην Τούμπα, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 Εθνική μας ομάδα και ήταν δίπλα στο παιδί το οποίο υπήρξε η αιτία διεξαγωγής αυτού του σπουδαίου παιχνιδιού ανθρωπιάς, αγάπης και ζωής.

Ο Γενικός Γραμματέας του Π.Σ.Α.Π. Κώστας Πούλιος και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γιάννης Χλωρός, πήγαν στην Τούμπα για να υποστηρίξουν την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα και να μεταφέρουν στον Χρυσοβαλάντη, στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στους Πρωταθλητές Ευρώπης διεθνείς άσους μας, την αναγνώριση και συμπαράσταση της Διοίκησης και των μελών του Π.Σ.Α.Π., που είναι πάντα ευαίσθητοι και πρωτοπόροι σε ότι έχει σχέση με την ουσιαστική προσφορά προς την κοινωνία, με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών διέθεσε το ποσό των 1.000,00 ευρώ για την αγορά 50 εισιτηρίων V.I.P. για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτά τα χρήματα θα προστεθούν σε όλα όσα εισπράχθηκαν από την ανταπόκριση και την προσέλευση του φίλαθλου κοινού της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να ενισχυθεί το ιερό έργο του Παιδοογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο Π.Σ.Α.Π. συγχαίρει την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας του 2004 και κάθε άλλο συντελεστή αυτού του αγώνα και της λαμπρής προσπάθειας για τον Χρυσοβαλάντη και το ΑΧΕΠΑ.

Είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία κάθε εγχειρήματος, το οποίο έχει ως επιδίωξη να χαρίσει χαμόγελο, χαρά, δύναμη και υγεία σε συνανθρώπους μας.
Να είστε όλοι καλά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!