«Δεν με ήθελαν»

Ο Γιάννης Καλμαζίδη σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ εκφράζοντας το παράπονο του για τον τρόπο που έγινε, ενώ έκανε λόγο και για απλήρωτους μισθούς προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν φεύγω εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Δημιουργείται ένα κλίμα ότι ζήτησα πολλά, βγήκαν κάποια νούμερα προς τα έξω. Είναι εύκολη η δικαιολογία, αλλά δεν είναι έτσι. Ζήτησα αυτά που δικαιούται ένας προπονητής, χωρίς υπερβολές. Η διαφορά μας ήταν 2-3 χιλιάδες ευρώ.

Ήταν πρόφαση, δεν ήταν θέμα το οικονομικό, αυτό εισέπραξα εγώ. Και του χρόνου, δεν θα είναι λιγότερα τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή, απ΄ αυτά που θα έδινε σε μένα», είπε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Το θέμα είναι πως από νωρίς εισέπραξα το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό μου, ακόμη και μέσα στη σεζόν! Ακόμη και μετά το Κύπελλο, είχαμε κάποια συμβάντα, εγώ δεν θέλω να δέχομαι κάποιες παρεμβολές στη δουλειά μου. Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου, εγώ αυτά δεν τα μπορώ και μάλλον αυτό δεν άρεσε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εντάσεις, καμιά φορά προκύπτουν θετικά από τις εντάσεις, αλλά εγώ έτσι το νιώθω. Είμαι πικραμένος, θα ήθελα να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι.

Μίλησα με τον πρόεδρο πριν ένα μήνα και σήμερα με πήρε τηλέφωνο. Και να εξοφλούμε τα χρωστούμενα. Γιατί ακόμη υπάρχουν οφειλές. Γεμίσαμε το Παλατάκι τόσες φορές, δεν είναι σωστό να μας χρωστάνε δύο μισθούς».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!