Τα μεταγραφικά μπαμ κάνουν διακοπές!

Καταλαβαίνω την δίψα του κόσμου, για μεγάλες αλλαγές, για αποδεσμεύσεις και δυνατές μεταγραφές αλλά νομίζω ότι πρέπει όλοι να καταλάβουμε, πως δεν θα συμβούν όλα αυτά, από την μία στιγμή στην άλλη.

Ο Φρανκ Άρνεσεν αναλαμβάνει πολύ δύσκολο έργο και θα χρειαστεί τον απαραίτητο χρόνο, μέχρι να γίνουν βαθιές τομές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ αλλά και σε όλα τα τμήματα που έχουν άμεση σχέση με τα αγωνιστικά θέματα. Δεν είναι τόσο εύκολο να απεμπλακεί ο Δικέφαλος από κάποια βαριά συμβόλαια, ούτε είναι εύκολο να έρθουν τέλη Ιουνίου τόσοι πολλοί παίκτες. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη ακόμα και κάποιους που ίσως να μην τους θέλει καθώς έχει μπροστά του δύο αγώνες και δεν γίνεται να πάει να αγωνιστεί με ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να τους διώξει!

Όσον αφορά τις μεγάλες μεταγραφές και τα μεγάλα μπαμ. Μακάρι να έρθουν, ελπίζω να γίνουν αλλά δεν τα περιμένω τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου! Τα μεγάλα μπαμ κάνουν διακοπές αυτές τις ημέρες και καμία όρεξη δεν έχουν να τις χαλάσουν.

Είπαμε η απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά στα play off θα είχε τις τραγικές συνέπειες της. Όπως και η απαράδεκτη καθυστέρηση πρόσληψης τεχνικού (αθλητικού) διευθυντή.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ζήσει με αυτό και να έχει υπομονή. Και όσοι σχεδιάζουν την ομάδα που θα τους ασκηθεί κριτική όμως και ο κόσμος και όλοι.

Ποιος μεγάλος παίκτης θα έρθει τέτοιον καιρό και θα αφήσει την ξεκούραση του για να τρέχει στις Ουαλίες και στις Κροατίες; Επίσης κάποιοι αξιόλογοι που ψάχνουν ομάδα θα περιμένουν ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή κάποια καλή πρόταση από πιο ανεπτυγμένο πρωτάθλημα από αυτό της Superleague που γελάνε ακόμα και οι Έλληνες με αυτό.

Θα μου πείτε πάλι για υπομονή μας λένε. Συμφωνώ. Όμως έτσι είναι τα πράγματα χωρίς να γνωρίζω αν τελικά η υπομονή φέρει και αποτελέσματα. Το εύχομαι όμως.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!