«Άλλη κλάση ο Μπερμπάτοφ»

Τον μεγάλο ανταγωνισμό για μια θέση στην ομάδα και τις εντυπώσεις του από το γεγονός ότι θα παίξει συμπαίκτης με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, επεσήμανε στις δηλώσεις του στο περιθώριο της παρουσίας του στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ ο Στέλιος Πόζογλου:

«Είναι πολύ σημαντική η αγάπη μου εισπράττουμε από τον κόσμο. Το βλέπουμε και σήμερα εδώ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μας δίνει δύναμη αυτή η αγάπη, να βελτιωθούμε και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο».

Μιλώντας για τον συναγωνισμό στην ομάδα είπε:

«Πάντα στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Έχω μάθει να ζω με τον τρόπο αυτό και να διεκδικώ θέση. Η ομάδα απέκτησε φέτος πολλούς παίκτες και το επίπεδο ανέβηκε ακόμα περισσότερο. Δουλειά όλων μας είναι να δουλεύουμε πολύ και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Μιλώντας για την απόκτηση Μπερμπάτοφ, ο νεαρός άσος τόνισε:

«Καταρχήν να τον ευχαριστήσουμε που ήρθε στην ομάδα. Είναι για όλους μας πολύ σημαντικό να παίξουμε συμπαίκτες με έναν τέτοιο παίκτη. Είναι άλλη κλάση ο Μπερμπάτοφ και το ξέρουμε όλοι. Θα προσφέρει τεράστια βοήθεια και σ΄ εμάς και στην ομάδα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και να δείξουμε τις δυνατότητες μας».

Τέλος αναφέρθηκε στην κλήση του Κίτσιου στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου:

«Συγχαρητήρια και μόνο στον Στέλιο. Του άξιζε. Χαίρομαι κι εγώ και όλοι στα αποδυτήρια. Μαζί ξεκινήσαμε και ξέρω πόσο σημαντική είναι γι αυτόν η κλήση στην εθνική ομάδα. Αποτελεί κίνητρο για όλους μας αυτό που έγινε με τον Στέλιο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!