Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

Φοβερά πράγματα είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας

Συγκλονιστικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και φωτίζουν το βούλευμα των στημένων αγώνων και την απόπειρα επηρεασμού της σύνθεσης του δικαστηρίου του «Noοr 1», αποκάλυψε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ”.

Υπάρχει ομολογία που σοκάρει από τον Νίκο Πηρούνια για την απαλλαγή προέδρου ΠΑΕ από το βούλευμα των στημένων αγώνων του 2011! Επίσης συνομιλίες και με Κοτσώνη για την υπόθεση απόπειρας επηρεασμού του δικαστηρίου του Noor-1.

H εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε συνομιλίες τις οποίες κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ σχετικά με το βούλευμα των στημένων αγώνων του 2011 και την απόπειρα επηρεασμού της σύνθεσης του δικαστηρίου της υπόθεσης του Noor-1!

Συγκεκριμένα για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έχει καταγραφεί συνομιλία στις 2 Αυγούστους 2015 του πρώην προέδρου του Εθνικού και δημοτικού συμβούλου Πειραιά, Νίκου Πηρούνια, με τον φυγόδικο Ν.Β., ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά.

Ο Πηρούνιας, που είναι μέσα στους 83 κατηγορούμενους της υπόθεσης, ερωτάται από τον συνομιλητή του για την τελική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών. Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού αναφέρει με υπονοούμενα πως: «ήταν και ο εισαγγελέας και ο εφέτης εντάξει» και αφορά την απαλλαγή κατηγορούμενου προέδρου ΠΑΕ, ο οποίος έχει και άλλες ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις.

Παράλληλα στην εν λόγω συνομιλία υπάρχει αναφορά και σε άλλους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που είχαν κριθεί παραπεμπτέοι και ήδη η εισαγγελία Πειραιά έχει ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση.

ΥΠΟΘΕΣΗ NOOR-1: «ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ…»

Εκτός από την υπόθεση των στημένων αγώνων, ο Νίκος Πηρούνιας εμπλέκεται και στις παράτυπες επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκεί ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά επισκέπτεται τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του Noor-1, Αιμίλιο Κοτσώνη. Η εισαγγελία Πειραιά διενεργεί προκαταρκτική εξέταση, καθώς έχουν καταγραφεί σε video 4 συναντήσεις των δύο ανδρών, ενώ υπάρχουν και τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες γίνονται αναφορές στη σύνθεση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» σε συνομιλία από σταθερό τηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού στις 18 Αυγούστου 2015 ο Κοτσώνης συζητάει με τον Πηρούνια για τον ορισμό της εναρκτήριας δικασίμου (6 Οκτωβρίου) και συμφωνούν να γίνει επισκεπτήριο την επόμενη Κυριακή. Το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι πήγε και τον είδε ο «μικρός Βαγγέλης» (δικηγόρος) και λέει στον Πηρούνια πως θα ήθελε να έρθει και ο «μεγάλος». Από την πλευρά του ο Πηρούνια διαφωνεί στο ότι είναι απαραίτητη τώρα αυτή η συνάντηση και του ζητάει να περιμένει την κλήρωση για την σύνθεση του δικαστηρίου.

Σε άλλη συνομιλία και πάλι από το σταθερό των φυλακών στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 ο Κοτσώνης διαμαρτύρεται στον Πηρούνια γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνό του σε κλήσεις από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Ο Πηρούνιας τον ενημερώνει πως άφησε κάποια πράγματα σε έναν δικηγόρο στο Κολωνάκι και ότι του έστειλε το σημείωμα περιμένοντας τη «συνταγή» για την σύνθεση του δικαστηρίου. Τα… συνθηματικά συνεχίζονται με τον «ναύαρχο» που λείπει στο εξωτερικό και θα τον δει άλλη ημέρα για να κανονίσει τη «μετάθεση του ναύτη» και τα οποία έχουν να κάνουν με την μετάθεση των τριών λιμενικών. Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 ο Κοτσώνης επικοινωνεί με τον Πηρούνια και ρωτά να μάθει αν είδε τελικά τον «ναύαρχο», με την απάντηση του Πηρούνια να είναι πως: «το πέρασε το θέμα».

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2015 ο Πηρούνιας επικοινωνεί με τον Κοτσώνη, αφού προηγουμένως έχει μιλήσει τηλεφωνικά με δικηγόρο του Κολωνακίου, λέγοντάς του ότι: «μίλησα με τον γιατρό στο Κολωνάκι και θα μου κάνει επεξεργασία της διάγνωσης».

Δύο ημέρες μετά τηλεφωνεί στον δικηγόρο και τον ρωτάει αν: «πάει θετικά», με τον δικηγόρο να απαντάει ότι: «αυτή είναι soft, δεν θέλει βαρβαρότητες, δεν βρίσκει πράγματα, υπό αυτή την έννοια είναι θετική» αναφερόμενος σε μέλος του δικαστηρίου. Στη συνέχεια ο Πηρούνιας τηλεφωνεί στον Κοτσώνη ενημερώνοντάς τον πως: «η πρώτη ένδειξη θετική, ο άνθρωπος είναι καλός, μαλακός».

Τέλος στις 23 Σεπτεμβρίου ο Πηρούνιας στέλνει μέσω μηνύματος στον δικηγόρο τα ονόματα της αρχικής σύνθεσης των δικαστών. Επτά ημέρες αργότερα έχει συνάντηση με δικηγόρο στον Πειραιά και ακολούθως στέλνει μήνυμα στον δικηγόρο του Κολωνακίου ότι: «Tην Χριστιανή την αλλάξανε και βάλανε κάποια Δούκα».

Ο δικηγόρος του Κολωνακίου για τις επαφές με τον Πηρούνια: «Μου έφερε πορτοκάλια ο Πηρούνιας»

Στην εκπομπή βρέθηκε και ο δικηγόρος Σπ. Κλαδάς, ο οποίος είναι ο νομικός από το Κολωνάκι που είχε επαφές ο Πηρούνιας. Ο δικηγόρος, όπου στο παρελθόν ήταν ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) επί Καραμανλή ανέφερε: «Τον κύριο Πηρούνια τον γνωρίζω. Τις τελευταίες αυτές 15-20 μέρες αντάλλαξα μαζί του μια-δυο συνομιλίες. Δημόσιες κρίσεις για δικαστικούς δεν κάνω ποτέ. Η επαφή μου με τον κ. Πηρούνια περιορίζεται σε ποδοσφαιρικά ζητήματα. Ο κ. Πηρούνιας ήταν πάντα Ολυμπιακός. Εδώ συμβαίνει το εξής: εγώ ουδέποτε θα μίλαγα ποτέ με κανέναν δικαστή. Τον γνωρίζω αρκετά χρόνια και μου κάνει εντύπωση πως χρησιμοποιεί το όνομά μου με τον τρόπο αυτό.

Για το αν ο Πηρούνιας του ζήτησε την βοήθεια για την υπόθεση του Κοτσώνη: «Τον κ. Κοτσώνη τον έχω γνωρίσει μία φορά στο γήπεδο. Ο κ. Πηρούνιας μου είπε ότι ο Κοτσώνης είναι πολύ καλός μου φίλος και εγώ του είπα πως με μία τέτοια υπόθεση με τόσους τόνους ηρωίνης μονό τα… κάγκελα του πλοίου δεν θα μπουν φυλακή»

Για τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί: «Τα έχω λάβει αυτά τα μηνύματα, αλλά εγώ δεν απάντησα καθόλου. Δεν ξέρω τι επεδίωκε ο κ. Πηρούνιας. Ιδιωτική κρίση κάνω για τον ανθρώπινο χαρακτήρα της έδρας. Αυτό αφορούσε την κ. εισαγγελέα. Είναι απολύτως απαράδεκτο που χρησιμοποίησε το όνομά μου και εξευτελίζει την γνωριμία που είχαμε. Εγώ δεν την γνωρίζω την εισαγγελέα, ούτε τα μέλη του δικαστηρίου».

Για τα πράγματα που λέει ο Πηρούνιας στον Κοτσώνη ότι πήγε στο Κολωνάκι: «Είναι τα πορτοκάλια του. Ο κ. Πηρούνιας έχει ένα κτήμα στη Μάνη με εξαιρετικά πορτοκάλια. Μακάρι να ασχολείται μόνο αυτά».

ΠΗΓΗ: skai.gr

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Οι επιλογές στα στόπερ για την πρεμιέρα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Νάπολι (video)

To «ευχαριστώ» ΠΑΟΚ σε Μιχάι

Η παρουσία Μιχάι στον ΠΑΟΚ (video)

«Η Μπαρτσελόνα είναι μαφία!»

Μιχάι: «Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους» (pic)

Ευχήθηκε στην Γουόντερερς ο Κουαλιάτα (pic)

Τα γκολ του Μπράντονιτς με την Δόξα Βώλακα

Η γιορτή της Β.Α.Ε. 1923 και η σχέση με ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε ο Μιχάι

Επίσημο ματς σχεδόν έναν μήνα μετά

Οι Πρωταθλήτριες σε θέλουν δίπλα τους!

«Μέσα» 19 ημέρες μετά!

Μεταγραφή από Μάλμε για ΟΦΗ

Απουσίες και ερωτηματικά!

Μήνυμα με αιχμές από Ζαμπά (pic)

Τριάρα και γκολάρα Ολιβέιρα (video)

Η διαχείριση σε Ελ Καντουρί-Ολιβέιρα

Ο Αουγκούστο έχει… πέραση στην Αραβία

Πήρε… φόρα ο Τσόλακ (video)

Νέα σενάρια για Κούρτιτς

Ο Χαρίσης φέρνει λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Κερδίζει τον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Εμφανίστηκε λόγω Άκπομ ο Ζαμπά

Τα λένε Σαββίδης- Λουτσέσκου!

Επιμένουν για Άλβαρεζ στο Μεξικό

Απίθανο καψόνι στους παίκτες της Γιουνάιτεντ

Στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης!

Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ πριν την πρεμιέρα

Τους έμειναν αξέχαστοι οι ΠΑΟΚτσήδες! (pics+video)

Οι δοκιμές του Λουτσέσκου με Βόλο

Παράπονα Βόλου για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Το ματς της χρονιάς στην Ιταλία (videos)

Το φιλικό με τα… μάτια του ΠΑΟΚ

H επιστροφή του Ουαγκέ και το μήνυμα του ΠΑΟΚ

Ήρωας της Μίντλεσμπρο ο Άκπομ

Πήρε πρώην του ΠΑΟΚ η νέα δύναμη του Λονδίνου

Ευρωπαϊκή διάκριση για τα ΠΑΟΚτσάκια

ΠΑΟΚ σ’αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας

Σε εξαιρετική κατάσταση η Τούμπα

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Οι επιλογές στα στόπερ για την πρεμιέρα

To «ευχαριστώ» ΠΑΟΚ σε Μιχάι

Η παρουσία Μιχάι στον ΠΑΟΚ (video)

Μιχάι: «Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους» (pic)

Ανακοινώθηκε ο Μιχάι

Επίσημο ματς σχεδόν έναν μήνα μετά