Φέρνει Ρώσο για την ΚΑΕ ο Ιβάν!

Δύο είναι τα σίγουρα περί την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: ότι αν δεν βρεθεί άμεσα χρηματοδότης – όχι μόνο για τις αναγκαίες προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι αλλαγές στο ρόστερ – η ομάδα δεν έχει ούτε άμεσο μέλλον, αλλά και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα εμπλακούν στο ιδιοκτησιακό ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ή κάποιος από τους γιους του και δη ο μικρότερος Νικόλαος. Όσα μάλιστα δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως τώρα είναι απλώς αστήρικτα, αν όχι αποτελέσματα αέναης φαντασίας…

Παρ΄ ότι δεν υπάρχει Σαββίδης όμως και παρ΄ ότι η κατάσταση στα «παλιά χρέη» εξακολουθεί να είναι πιο θετική από ότι στα προηγούμενα χρόνια καθώς η ΚΑΕ προσπαθεί να πληρώνει υποχρεώσεις, μπορεί να βρεθεί μία ουσιαστική λύση στο ιδιοκτησιακό και οικονομικό κομμάτι της ομάδας, με την συμβολή του «αφεντικού» της ΠΑΕ. Κι όχι γιατί ο τελευταίος συμβάλλει οικονομικά στην συμφωνία κοινής εκμετάλλευσης του «σήματος» του «Δικεφάλου» ή και «τσοντάροντας» κάποια ποσά για να πληρώνονται οι δόσεις παλαιών χρεών στο Δημόσιο, αλλά γιατί όπως μετέφερε στους ιθύνοντες της ΚΑΕ ψάχνει ο ίδιος για επιχειρηματία, Ρώσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα και θα γίνει επενδυτής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με μία εκδοχή των πληροφοριών αυτών έχει βρεθεί ο επιχειρηματίας και ο Ιβάν Σαββίδης τον «ψήνει» να αναλάβει άμεσα. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η ΚΑΕ προγραμμάτισε την έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων για μετοχοποίηση των χρεών, ώστε όποιος την αναλάβει να ξέρει ακριβώς και μέσω μετοχικού κεφαλαίου τι έχει να πληρώνει και πως θα ξεχρεώσει οριστικά την ΚΑΕ. Η έκτακτη ΓΣ που θα διεξαχθεί τις προσεχείς εβδομάδες μπορεί να αποτελέσει και την ευκαιρία μετοχοποιήσης ποσών που οφείλονται σε δανειστές της ΚΑΕ από τις περιόδους 2007-09, ώστε μέσω της εξαγοράς της ΚΑΕ είτε να πάρουν οι ίδιοι το αντίτιμο των μετοχών που θα πάρουν με την μετοχοποίηση των ποσών που τους οφείλονται είτε μπορεί απλά να καταγραφούν σαν δανειστές στον ισολογισμό που θα «κλείσει» προκειμένου να αλλάξει η ιδιοκτησία, ώστε να πληρωθούν όσα δάνεισαν στην ΚΑΕ (προς τιμήν τους και σε πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ρώσος επιχειρηματίας που «ψήνεται» από τον Ιβάν Σαββίδη, έχει αγάπη στο άθλημα, γνωρίζει το ελληνικό μπάσκετ και τις «επενδύσεις» που γίνονται σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό,αλλά και σε Άρη και ΑΕΚ, ενώ έχει στα χέρια του στοιχεία της ΚΑΕ, αλλά και την προοπτική να αξιοποιήσει ο ίδιος την φυσική έδρα της ομάδας, το «παλατάκι», όχι μόνο για φιλοξενία αθλητικών εκδηλώσεων. Γίνεται μάλιστα προσπάθεια να πειστεί άμεσα, να έρθει στην Ελλάδα προ γενικής συνέλευσης για τις συμφωνίες και να προχωρήσει και σε ενίσχυση του ρόστερ με δύο καλούς Αμερικανούς και ότι άλλο χρειαστεί η ομάδα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!