Αποδοκιμασίες μετά από καιρό…

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από το Λαύριο στο «Παλατάκι» με 69-75 γνώρισε την 13η ήττα του στη σεζόν κι αυτό ήταν κάτι που στεναχώρησε έντονα τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, έστω κι αυτό το λίγο, που ξέσπασε σε αποδοκιμασίες στη λήξη της αναμέτρησης.

Μάλιστα, ένα μικρό μέρος της κερκίδας φώναξε και το σύνθημα: «βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα…»

Αυτό ήταν κάτι που είχε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό, γιατί ακόμη κι αν ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο τμήμα, αναγνώριζε την προσπάθεια που γίνεται, παρά τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα και στήριζε ακόμη και στις ήττες.

Ωστόσο, φέτος, η σεζόν εξελίσσεται πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τις προηγούμνες, παρ’ ότι υπάρχουν παίκτες κλάσης όπως ο Βασιλειάδης κι ο Σχορτσιανίτης κι η ομάδα αδυνατεί να πρωταγωνιστήσει, κάτι που προβληματίζει το «ασπρόμαυρο» κοινό, ακόμη κι αν το μεγάλο μέρος του είναι απενεργοποιημένο εδώ και χρόνια.

Στο τέλος της αναμέτρησης, προκλήθηκε ένταση, όταν μέλη της αποστολής του Λαυρίου πανηγύρισαν προκλητικά τη νίκη της ομάδας του, με αποτέλεσμα κάποιοι εκνευρισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ να τους προσεγγίσουν, ωστόσο το επεισόδιο έλαβε γρήγορα τέλος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!