«Ντροπή μας!»

Απογοητευμένος κι εκνευρισμένος για την ήττα του ΠΑΟΚ από το Λαύριο αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης κι ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Μεγάλη ντροπή η σημερινή ήττα. Μια ήττα, που δεν πρέπει να κάνεις, αν θες να διεκδικείς κάτι μεγάλο και να αισθάνονται οι αντίπαλοι, ότι παίζουν με το ΠΑΟΚ. Σε τέτοια ματς πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις. Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα κι είναι ανήκουστο να δέχεσαι 30 πόντους από δικά σου λάθη και τα κάνουν παίκτες που δεν είναι άπειροι…»

Για το αν δυσκολεύει η κατάκτηση της 5ης ή της 6ης θέσης:

«Έλεγα πως πρέπει να κερδίσουμε και τα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος, τώρα φυσικά περιπλέκεται η κατάσταση».

Για την εμφάνιση του Κλάντον κι αν μπέρδεψε την ομάδα:

«Δεν μπορεί να κριθεί ο Κλάντον, γιατί έχει τρεις ημέρες στην Ελλάδα και δυο προπονήσεις. Σήμερα δεν έπαιξε αυτό που θα θέλαμε να παίξει, αλλά και καλά να έπαιζε δεν θα μπορούσαμε να κρίνουμε.»

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα:

«Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και παίξαμε μπάσκετ, σήμερα τι παίζαμε; Επομένως τι άλλο θέλετε να αλλάξει; Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα, να γυρίσουμε την μπάλα. Αυτά που κάναμε σε άλλα παιχνίδια κι όχι σε αυτό.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!