Ο… άλλος Τσίμιροτ!

Όλο και περισσότερο εγκλιματίζεται ο Γκόικο Τσίμιροτ στην «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα, φανερώνοντας μας τον πιο χαλαρό εαυτό του…

Ο νεαρός Βόσνιος, μετά τους πρώτους έξι μήνες στον ΠΑΟΚ, φροντίζει να μας δείχνει, πλέον, κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα του, που μέχρι πρότινος, δυσκολευόταν να βγάλει προς τα έξω. Για τον 23χρονο μέσο αυτή είναι η πρώτη του έξοδος από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια της πατρίδας του, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στη συμπεριφορά του.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την παντελή έλλειψη γνώσης της αγγλικής γλώσσας, η επικοινωνία με τους συμπαίκτες, αλλά και τον υπόλοιπο περίγυρο, καθίσταντο, έως πριν λίγο καιρό, εξαιρετικά δύσκολη. Σε αυτό συνέβαλε, σίγουρα, και το «κλειστό» του χαρακτήρα του, αφού με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα αρκετά μαζεμένο και χαμηλών τόνων παιδί.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως αλλάζουν, σιγά σιγά, για τον Τσιμιροτ, αφού τόσο ο χρόνος, που περνά, όσο και τα μαθήματα αγγλικών, που έχει ξεκινήσει, εδώ και κάποιο διάστημα, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Πλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αισθάνεται πολύ πιο χαλαρός και «λυμένος» απ’ ότι πριν και δε διστάζει ακόμη και να αστειευτεί με τους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του.

Κάτι τέτοιο φάνταζε αδιανόητο, λίγο καιρό πριν, όταν εμφανιζόταν αμίλητος και εξαιρετικά ντροπαλός. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έχει παίξει κι η σύντροφός του, Νεβένα, η οποία μιλά αγγλικά κι η βοήθειά της στο κομμάτι αυτό έχει αποδειχθεί καθοριστική.

Έτσι, ο μέσος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται, πια, αρκετά διαφορετικός τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου, έχοντας βέβαια μπροστά του πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!