«Υπερηφάνεια και τιμή η Εθνική!»

Ξεκινούν οι προπονήσεις (Τρίτη 10/05) ενόψει του World League, με τη συμμετοχή της Εθνικής στο 3ο γκρουπ. Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και τα δύο τουρνουά, στα οποία θα συμμετάσχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με το πρώτο να διεξάγεται στην Κοζάνη (17-19 Ιουνίου) και το δεύτερο στην Θεσσαλονίκη (24-26 Ιουνίου). Από την ομάδα τoυ ΠΑΟΚ, το παρόν θα δώσουν οι Δημήτρης Γκαράς, Θάνος Τερζής και Νίκος Σμαραγδής.

Ο λίμπερο του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ, για τη συμμετοχή του στην Εθνική, τις νέες προκλήσεις ενόψει των δυο τουρνουά, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια:

“Καταρχάς να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Υγεία σε όλο τον κόσμο. Η Εθνική ομάδα είναι το στολίδι κάθε αθλήματος και πρέπει ο κάθε αθλητής να την υπηρετεί, να την αντιπροσωπεύει και να είναι περήφανος για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα. Το ίδιο συναίσθημα νοιώθω και εγώ. Υπερηφάνεια και τιμή που για μια ακόμη χρονιά θα καταφέρω να αγωνιστώ στους θεσμούς της Εθνικής μας ομάδας. Στην συμμετοχή μου αυτή έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του ΠΑΟΚ που για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας!

Από την πλευρά μου πάντα είμαι έτοιμος για τέτοιες διοργανώσεις. Ο κάθε αθλητής περιμένει αυτές τις στιγμές στην ζωή του, να τιμήσει το εθνόσημο, να ιδρώσει και να κάνει περήφανη την χώρα του!

Για τα μελλοντικά του σχέδια

Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για την νέα χρονιά. Προς το παρόν το μυαλό μου είναι στην Εθνική ομάδα. Προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ, ανάλογα με τους στόχους της νέας χρονιάς.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!