Το είπε και το έκανε ο Ιβάν!

Στο ακέραιο τήρησε την υπόσχεση του προς τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε υποσχεθεί οικονομική βοήθεια για την ομάδα βόλει μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Παλατάκι.

 

Συγκεκριμένα ο ομογενής επιχειρηματίας είχε παροτρύνει τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να ορίσουν φτηνό εισιτήριο για τους τελικούς μ τον Φοίνικα Σύρου προκειμένου να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο και ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

Ο Σαββίδης είχε δεσμευτεί να αναλάβει να πληρώσει την διαφορά που θα προκύψει, για να ενισχύσει τους παράγοντες του Α. Σ. και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ για την οικονομική υπέρβαση που έκαναν ώστε να διατηρήσει ο Δικέφαλος τα σκήπτρα του ελληνικού βόλει. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε την υπόσχεση του και την Δευτέρα φρόντισε να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα.

 

Πράξη που δεν αποδεικνύει απλά ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει λόγο, αλλά την σχέση του με τον σύλλογο και την επιθυμία του να βλέπει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα. Ο Ιβάν έχει καψούρα με τον ΠΑΟΚ και αυτή την καψούρα αν η οικογένεια του Δικεφάλου την εκμεταλλευτεί με τον σωστό τρόπο, έχει μόνο να κερδίσει.

 

Ο Σαββίδης είναι λαχείο για τον ΠΑΟΚ. Οικονομικά και όχι μόνο. Η οικονομική του επιφάνεια σε συνδυασμό με τον δυναμικό του χαρακτήρα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο Δικέφαλος για να διεκδικήσει και να κατακτήσει όσα δικαιούται. Το μόνο που θέλει ο Ιβάν, είναι συσπείρωση και ενότητα.

 

Ξέρει ότι μια αθλητική κοινότητα, μια οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ, για να υλοποιήσει τους στόχους της πρέπει να εμφανίζεται και να είναι συσπειρωμένη για να φτάσει στην κορυφή. Θα χρειαστεί δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φοβίζει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Όλες οι δύσκολες αποστολές χρειάζονται τον χρόνο τους…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!