Εσκεμμένη η γκρίνια για Σαββίδη

Στενά παρακολουθεί τα θέματα που αφορούν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Αντίθετα με τα όσα επιπόλαια λέγονται και γράφονται από ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις (η αγαπημένη συνήθεια όπως έχουμε στην Θεσσαλονίκη), ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την ομάδα μπάσκετ.

 

Ο Σαββίδης ενημερώνεται από τους στενούς του συνεργάτες για τα προβλήματα της ΚΑΕ και ποτέ δεν αρνήθηκε να προσφέρει την βοήθεια του. Τόσο ο Πρέλεβιτς όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της ΚΑΕ γνωρίζουν ότι έχουν έναν συμπαραστάτη στον οποίο μπορούν να απευθυνθούν όταν βρεθούν σε δύσκολη θέση.

 

Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να προσφέρει και να ενισχύει την ομάδα μπάσκετ, δείχνοντας απεριόριστη εκτίμηση στα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ. Το αφελές ερώτημα… «γιατί δεν παίρνει και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ» ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν αναφέρομαι στους φιλάθλους που το εκφράζουν, αλλά σε πρόσωπα που υποτίθεται ότι έχουν υπεύθυνες θέσεις και εκφράζουν υπεύθυνα γνώμη.

 

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να επιβάλει στον Ιβάν Σαββίδη αν και πότε θα αποκτήσει τον έλεγχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Και γιατί θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει; Δεν μπορώ να αντιληφθώ το πρόβλημα που προφανώς εντέχνως δημιουργείται για να υπάρχει πάντα γκρίνια στο περιβάλλον του ασπρόμαυρου οργανισμού. Ο έλεγχος της ΚΑΕ θα περάσει στα χέρια του Σαββίδη όταν ο ίδιος το αποφασίσει. Εάν κι εφόσον το αποφασίσει.

 

Τα υπόλοιπα είναι απλά προσπάθεια δημιουργίας μίζερης κατάστασης στον ΠΑΟΚ. Μάλλον η γκρίνια εξυπηρετεί κάποιους για να έχουν και αντικείμενο εργασίας. Θυμίζουμε απλά ότι η οικονομική προσφορά του Σαββίδη στο μπάσκετ έδωσε το δικαίωμα στην ΚΑΕ να εξοφλήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό που όφειλε από την ένταξη της στο άρθρο 99 και παράλληλά να δημιουργεί μια αξιοπρεπή ομάδα.

 

Οι επιθέσεις στον Σαββίδη με αφορμή το μπάσκετ θεωρώ ότι είναι εσκεμμένες για τους λόγους που προαναφέρω ή γιατί εσκεμμένα κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον μεγαλομέτοχο και τον ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!