«Όχι αντίο… στο επανιδείν»

Ο προπονητής των επιτυχιών στα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ευριπίδης Μελετιάδης, αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στις ακαδημίες του Δούκα, αναλαμβάνοντας το παιδικό, το προπαιδικό τμήμα και υπεύθυνος ανάπτυξης.

Ο πρώην -πλέον- προπονητής των «ασπρόμαυρων», φρόντισε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα, με μια συγκινητική γραπτή δήλωση…

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Ευριπίδη Μελετιάδη:

«Στο ξεκίνημα της κάθε χρονιάς έλεγα πως δεν μετράει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και όλες αυτές οι μικρές και μεγάλες στιγμές που μας κάνουν καλύτερους σαν ομάδα και σαν ανθρώπους ..

Εγώ εδώ… πρέπει να κάνω μια στάση… οι αγώνες, τα 10 πρωταθλήματα, οι αμέτρητες επιτυχίες, οι τεράστιες νίκες ξεχνιούνται.. οι μαγικές όμως στιγμές μαζί σας κάθε μέρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου…

Σας ευχαριστώ μαγκάκια μου (αγόρια και κορίτσια ) μέσα από την καρδιά μου…

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Δημοκράτη Παπαδόπουλο που πριν χρόνια μου έκανε την τιμή να δουλέψω στην ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί. Επίσης, στον βοηθό μου, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στη ζωή, Νίκο Παπαδόπουλο για όλα αυτά που περάσαμε! Στον ΠΑΟΚ δεν λέμε ποτέ αντίο… Εις το επανιδείν!

ΥΓ- Βασίλη, Διομήδη, Άγγελε, Κοσμά. Σας ευχαριστώ…

Σας ευχαριστώ όλους ,

Ευριπίδης Μελετιάδης»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!