Οριστικό: Λουκέτο στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς κόσμο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννενα αύριο το απόγευμα, μετά την απίστευτη και άνευ προηγουμένου απόφαση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παράγοντες του Ηρακλή εμμένουν στην απόφαση τους, παρότι τόσο ο κόσμος της ομάδας, όσο και η Πολιτεία είναι αντίθετη σε αυτό.

Πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχει γίνει σε κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα του πλανήτη και η οποία αφήνει τεράστια ερωτήματα στο κατά πόσο η διοίκηση των Καγιούλη – Παπαθανασάκη, θα μπορέσει να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

Για αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα τελευταία μέτρα τάξης απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, την ώρα που θα πρέπει να σημειωθεί και πάλι, πως ο Ηρακλής δεν έχει δεχτεί κάποια τιμωρία για κεκλεισμένων των θυρών!

Οι άνθρωποι της ομάδας ακόμα και σήμερα δεν έχουν δώσει μια ουσιαστική απάντηση στο κόσμο των «κυανόλευκων» για την απίστευτη απόφαση που πήραν, την ώρα που αναμένεται αύριο να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου για την έξωση της ομάδας από το Καυτανζόγλειο!

Η τελευταία εξέλιξη δεν αφορά κάποια οικονομική εκκρεμότητα από την ομάδα προς την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, αλλά αναφορικά με την απίστευτη απόφαση που σκέφτηκαν οι διοικούντες του Ηρακλή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια, το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. για το γεγονός ότι το ματς με τους Ηπειρώτες θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο, όπως αναφέρει η

Η είδηση μάλιστα δεν διαψεύδεται από πλευράς «κυανόλευκων», καθώς ισχυρίζονται πως υπάρχει ανοικτή συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς, για να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο. Η αιτιολογία τους έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο, τα χαμηλά κιγκλιδώματα, τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται η ΠΑΕ στα εντός έδρας παιχνίδια και τόνιζαν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις. Από τη στιγμή που το Καυτανζόγλειο δεν είναι της ΠΑΕ, αλλά της Γ.Γ.Α., σημείωναν πως είναι σε επικοινωνία για να εγκριθούν αυτές οι αλλαγές, τα πρόσθετα μέτρα.

Το έγγραφο μάλιστα φέρει την υπογραφή του Σπύρου Παπαθανασάκη και μεταξύ άλλων τονίζει: «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών», ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η κατάσταση αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!