Τα ευχαριστώ του Καλμαζίδη

Με ένα μήνυμα στο facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει για την συνεργασία τους τα δύο τελευταία χρόνια, τα στελέχη και τους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλμαζίδης.

αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο μήνυμα του:

«Αγαπητοί φίλοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση του ΑΣ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ μου ανακοίνωσε την απόφαση της για τη διακοπή της συνεργασία μας κλείνοντας έτσι άδοξα κι αυτό τον κύκλο στην ασπρόμαυρη καριέρα μου, παρότι βρισκόμασταν στην 2η θέση, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, και με μεγάλες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αν και με αρκετούς από τους ανθρώπους της ομάδας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσω προσωπικά, νιώθω την ανάγκη και δημοσίως, μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω:

Τους Αθλητές (Βλάντο Πέτκοβιτς, Γιάννη Παντακίδη, Δημήτρη Γκαρά, Δημήτρη Κωνσταντινιδή, Θάνο Τερζή, Σάσα Στάροβιτς, Χάρη Σακόγλου, Σωτήρη Σωτηρίου, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χάρι Γκόμεζ, Νίκο Σμαραγδή, Γιάννη Τακουρίδη, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Άλεξ Σαφράνοβιτς, Ντάντε, Λουκά Κωνσταντινίδη με τους οποίους είχα την χαρά και τιμή να συνεργαστώ. Για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που παρουσιάζουν καθημερινά, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους.

Τον συνεργάτη και φίλο Κώστα Παπαδόπουλο ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές), για την άψογη συνεργασία και βοήθεια σε όλα τα θέματα.

Τον Δημήτρη Ιωαννίδη (τον κορυφαίο γυμναστή και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης), ο οποίος δυναμώνει, βελτιώνει και ¨μεταμορφώνει¨ τους αθλητές.

Τον Στέφανο Μανιώτη (προπονητή και στατιστικολόγο), που νυχθημερόν αναλύει τους αντιπάλους μας και είναι πάντα προετοιμασμένος για τις, πολλές φορές παράλογες απαιτήσεις μου.

Όλο το Ιατρικό τιμ. Τον Διονύση Νικηφόρου (Ορθοπαιδικό Χειρουργό) για την πάντα εμπεριστατωμένη διάγνωση και επίλυση του κάθε προβλήματος. Τον Μάκη Λευκαδίτη (Παθολόγο) για την άμεση βοήθεια και στήριξη. Τον Δημήτρη Αυτοσμίδη (Υπεύθυνο φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης) για την ανεκτίμητη γνώση και εμπειρία του.
Τον Κώστα Χατζή (φυσιοθεραπευτή) ο άνθρωπος που καθημερινά περνάει τις περισσότερες ώρες απ’ όλους μας με τους αθλητές και με την σκληρή του δουλειά γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων μας. Τον Κωνσταντίνο Μπακάλη (βοηθό φυσιοθεραπευτή). Τον Γιώργο Αγγελακόπουλο (Ψυχολόγο) για την ψυχολογική μας υποστήριξη

Οργανωτική διαχείριση. Τον Αχιλλέα Τζήκα (Team Manager) που πάντα με χαμόγελο δίνει λύσεις σε όλα τα πιθανά και απίθανα προβλήματα της ομάδας

Την Βίκυ Τσότσου (υπεύθυνη οργανωτικής CEV κα) για τον επαγγελματισμό, σχολαστικότητα και αγάπη στο έργο της. Την Αντωνία Μανωλά (γραμματειακή υποστήριξη ΤΑΑ). Τον Θόδωρο Αλεπίδη (υπεύθυνο site του ΠΑΟΚ). Την Στέλλα και την Γωγώ (γραμματειακή υποστήριξη ΑΣ). Τους Κοσμά, Νίκο και Μιχάλη (υπεύθυνοι γηπέδου) για την βοήθεια και την ανοχή τους

Τη Διοίκηση. Για την χαρά που μαζί της καταφέραμε να βάλουμε το τμήμα στον χάρτη του ελληνικού βόλεϊ και να το οδηγήσουμε στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, γράφοντας έτσι χρυσές σελίδες του συλλόγου

Τους Χορηγούς. Mateco, Καράμπουρνου (ΣΑΒΒΑΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ), Alter Ego – Fashion, Anthrax Machines, http://plus3.gr/, Morris, Nossa, Αναδομώ, Κόθρου κ.α γιατί χωρίς και τη δική τους στήριξη δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αγκάλιασε αυτή την ομάδα, τη στήριξε με όλες του δυνάμεις και δημιούργησε ρεκόρ προσέλευσης για τα ελληνικά δεδομένα. Η αγάπη κι η αναγνώριση του κόσμου, του απλού ανώνυμου φιλάθλου μπορεί να συγκριθεί με ελάχιστα πράγματα στη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή η προπονητή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!