Συγκεντρώνουν χρήματα με έρανο!

Πραγματοποιήθηκε κανονικά τελικά η προπόνηση του Ηρακλή, μετά την συζήτηση που είχε ο Σάββας Παντελίδης με τους αρχηγούς της ομάδας του Ηρακλή το μεσημέρι της Τρίτης.

Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και οι παίκτες αποφάσισαν για ακόμη μια φορά να βάλουν το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα και να γίνει κανονικά η προπόνηση ενόψει των δυο τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα και με σκοπό αυτοί από την πλευρά τους να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς βέβαια το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα βαρύ με τους παίκτες να αισθάνονται μόνοι τους καθώς η διοίκηση Παπαθανασάκη είναι απούσα.

Με πρωτοβουλία φιλάθλων της ομάδας, ξεκίνησε έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα.

Όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω κουπονιών (!) για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχει ξεκινήσει. Τα κουπόνια είναι στην τιμή των ενός, πέντε και 10 ευρώ, ενώ η πώλησή τους θα γίνεται καθημερινά στο Κατσάνειο (08:00 μέχρι 20:00), αλλά και από τα γραφεία του συνδέσμου της Α.Θ. 10 (20:30 – 23:00).

Η συγκέντρωση των χρημάτων ξεκίνησε σήμερα (18/4) και ολοκληρώνεται το Σάββατο (22/4) στο Ιβανώφειο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Μετά το τέλος του αγώνα το σύνολο των χρημάτων θα παραδοθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!